PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM

Pełna wersja: Zadanie u policjantki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Powie mi ktoś gdzie się udać przy 3 zadaniu u policjantki?

Aroo

Jeśli to misja z caterpie to przeszukaj dobrze saffron
(28-05-2014, 12:13 )Aroo napisał(a): [ -> ]Jeśli to misja z caterpie to przeszukaj dobrze saffron

Misja z caterpie to misja druga i wystarczy tylko powiedzieć do policjantki "tak".

A misja trzecia jest z dokumentami, które musimy do niej przynieść.
Sam jestem w trakcie robienia tej misji i chciałbym wiedzieć jak ją zrobić Uśmiech

Aroo

Podobno 1 raz dziennie mozna robić tą misje. Najlepiej wbić rano tak jak ja dziśUśmiech

Ja utknąłem na następnej. Wchodzę na oznaczoną kratkę i cofa mnie z niejSmutny HELP!
Jak zrobic 4 misje u policjantki? Nie wiem jak mam podsluchac zespół r :/

(28-05-2014, 12:43 )OusterR napisał(a): [ -> ]
(28-05-2014, 12:13 )Aroo napisał(a): [ -> ]Jeśli to misja z caterpie to przeszukaj dobrze saffron

Misja z caterpie to misja druga i wystarczy tylko powiedzieć do policjantki "tak".

A misja trzecia jest z dokumentami, które musimy do niej przynieść.
Sam jestem w trakcie robienia tej misji i chciałbym wiedzieć jak ją zrobić Uśmiech

A misję trzecią robisz w cerulean na prawo od pc i po takich schodkach drewnianych do góry, tam będzie pełno pidgeyów i trzeba wejść do domku i "zabić" ogień i wziąć dokumenty z biblioteczki w pomieszczeniu po prawej

Aroo

Ja utknąłem na następnej. Wchodzę na oznaczoną kratkę i cofa mnie z niejSmutny HELP!
Misja z podsłuchaniem zespołu R jak cos
Ej powie mi ktoś jak podsłuchać zespół r ???
Nie da się .
a dlaczego nie moge chodzic po niktórych rozbitych kamieniach (po większosci)?
Ponieważ jest tylko jedna ścieżka, a reszta jest zablokowana.
Witam,
Właśnie zrobiłem zadanie 4 u policjantki.
Trzeba się przebrać w strój szpiega i stanąć przed Jessie, a dokladnie za sosnowym drzewkiem.
Chwile odczekać, aż zespół zacznie rozmowe.
Później udać się do Policjantki, która da nam w nagrodę 0,5 td.