PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM

Pełna wersja: Mapa eventowa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam moją propozycją jest Event OX .Patent jest ściągnięty z MT2 (kto grał ten wie).
Chodzi oto w tym że admin zadaje pytania a uczestnicy eventu odpowiadają po przez przejście prze jeden z teleportów na platformę O bądź X ,jeśli odpowiedziałeś prawidłowo i znajdujesz się np na X to czekasz aż Admin otworzy przejście do jednego z teleportów oznaczonego na ss 1 bądz 2 (1. Lewy wygrany ) / (2. Prawy przegrany).
Wejście w 1 teleportuje cie w miejsce wyboru odpowiedzi, jeśli odpowiedz była błędna admin otwiera przejście do teleportu 2 . i wracasz do Saffron ( z brakiem możliwości wejścia na event.). Zakończenie eventu (ogłoszenie kto wygrał) proponowane przeze mnie: wygrywa np: 5 osób które do trwały do ostatniej rundy.

Głosujcie czy chcecie taką formę eventu (czy jesteś za czy przeciw). Oczywiście jeśli administracja zaakceptuje projekt . Pozdrawiam True dołączam ss:http://ifotos.pl/z/wrqraxa
historia mapy:
1. Wygrany tp
2. Przegrany tp
3. Wejście na platformę X
4. Wejście na platformę O
5.Wejście na teren wyboru platformy
JESTEM ZA!
Dobry pomysł Popieram
Może być Uśmiech
Szczerze to nudne. Dla mnie bardziej znaczącym eventem jest Golden Arena o której już troszkę rozmawialiśmy w innych postach. Nie mam nic przeciwko zgłębiania tajemnic o pokemonach i tego typu ciekawostkach ale w grze ( jak dla mnie ) bardziej liczą się widowiskowe zdarzenia.
Tak ale taki OX łatwiejszy do wykonania, na dodatek odskocznia od kostki.
jestem ZA na innym serwie brałem udział w czymś podobny i było fajnie! ^^
Może zamiast teleportów będą dwie platformy jedna ma na środku X a druga O. Prowadzą do nich bramki. Jeśli ktoś staną na X i była to zła odpowiedź to zmierza do teleportu do Saffron który będzie koło platformy X i koło O
Po za tym nawet fajnie będzie można sprawdzić co gracze wiedzą o pokemonach Duży uśmiech
Nie tyle co o pokemonach ale i rownież o serwerze, pomysl dobry, i nie duzo trzeba do organiecia tylko trzeba pomyslec nad jakimis pytaniami ale tak to spoko.
Fajny pomysł, jestem za.
Deldi
Odkopuję temat.
Dark light napisał, że trzeba pomyśleć, lecz samym myśleniem nic nie zdziałamy Duży uśmiech
Dla mnie spoko.