PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM

Pełna wersja: Event na wielkanoc.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam serdecznie. Chciałbym zaproponować, aby teraz na święta nadchodzące administracja przygotowała dużo fajnych eventów, zwiększyła może exp, punkty w sklepie, nie wiem, może składajcie tutaj propozycje. Trochę by się przydało odświeżyć serwer.
za free może 20 punktów na Wielkanoc lub jakiegoś pokemona dobrego
Exp większy i może jakieś boxy. Oczko
Wszystko w Swoim czasie miałem inne plany i sporo lepsze nagrody ale jeśli wolicie takie słabe to mogą być :3

Aroo

Propozycja:
Umieszczenie na mapie ok. 50 lub więcej gniazd, które będą działały na zasadzie questa. Nagrodą jaką otrzymamy za użycie gniazda będzie jajko wielkanocne, które będziemy mogli wymienić u NPC w mieście. Za konkretną ilość jajek inna nagroda. Dodatkowo jajka byłoby można wydropić z mobów, wypadałyby przypuśćmy z taką szansą jak kamienie ewolucji.
Administracja i event jakikolwiek? Wolne żarty, administracja ruszy się żeby zrobić event?Napiszą że będzie na Wielkanoc i potem z rok będzie się czekać na ten event
Może po prostu nie zapowiadajcie rzeczy których nie planujecie zrealizować?
Chciałem wczoraj zrobić dla Was event ale od 13:00 do 6:00 dnia następnego nie miałem internetu więc może dziś skoro nie wczoraj Oczko
To będzie dziś event a jak tak to jaki.
Tylko, żeby jakiś event był..
dziekujemy tym przez ktorych event sie nie odbyl, pozdrawiam srodkowym palcem
Po cholere robić event jeśli dzisiaj Koggy i Katsuro starali się coś ogarnać a połowa servera nie potrafiła być cicho nawet przez minute... skończyło się tym, że event się nie odbył bo zaczęło się przeszkadzanie... chcecie eventów? to ogarnijcie się................................
Nie ma sprawy. Duży uśmiech
Event był udany [NAPRAWDĘ]
[Obrazek: 166hs9i.jpg]
Później i to na +1 Język
To gratulacje.
Po co Ci MasterBalle ?