PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM

Pełna wersja: Quest - Policjantka w Cerulean
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam!

Widzę,że każdy ma problem z Quest'em to postanowiłem zrobić poradnik do tego quest'a.Nie zrobiłbym tego poradnika dzięki Koggy i Egillian.

1. Idziemy do NPC Policjantka w Cerulean
[Obrazek: 6k4q2u.jpg]

[Obrazek: zknbq5.jpg]

2. Teraz musimy przekazać informacje do Policjantki w Snow Point , że Zespół R Się odraza i muszą zacząć operację Czerwony Banan

[Obrazek: 5xifie.jpg]

Trzeba napisać do Policjantki

Hi -->Zespół R się odradza. Musicie zacząć operację czerwony banan.

Wracamy do Policjantki w Cerulean.

3. Kolejna Misja to "Musimy znaleść złodzieja' ,który ukradł Caterpie. On jest w Saffron.

[Obrazek: vlhpdu.jpg]

Wracamy do Policjantki w Cerulean.

4. Następna misja to "Musimy przynieś dokumenty Policjantki w Cerulean". Dokumenty możemy znalesc u niej w domu, która jest też w Cerulean.

[Obrazek: jgu902.jpg][Obrazek: 7fxqbw.jpg]

Dokumenty są w szafie.

[Obrazek: 8i3run.jpg]

5. Teraz musimy szpiegować Zespół R, która są w Kryjówce.

[Obrazek: z546ls.jpg]

Uwaga!

Trzeba mieć strój Tajnego Agenta na sobie, które dostaliśmy od Policjantki i odpowiednio ustawić się.

[Obrazek: jb3imi.jpg]

[Obrazek: fb2uu6.jpg]

Napisać do Policjantki, że mówili o "o Giovanni" .

6. Ostateczna misja to musimy pokonać jego pokemony i aresztować Giovanni.

[Obrazek: 1z1t1e.jpg]
[Obrazek: ir3ye8.jpg]
[Obrazek: aq2vnh.jpg]

Uwaga na pokemony elektryczne! Są mocny.

Napisać do Giovanni: Areszt

[Obrazek: 8x87xn.jpg]

Mam nadzieje, że poradnik jest przynajmniej na 7/10.

Proszę napisać jeżeli jest jakiś błąd.

Dziękuje.
U mnie jeden z tych screenów się nie wyświetla. Mógłbyś napisać na jakim levelu pokonać Giovanniego.
Po za tym to poradnik spoko
Błąd jest naprawiony. Nie trzeba mieć odpowiedni poziom, ale trzeba mieć lepsze pokemony aby dotrzeć do Giovanni.
jaka jest nagroda za to ?
Nagrody: Kasa , EXP i Dokument.
a dokument po co jest?
Item dodatkowy. Żadnych zastosowań.
Ja doszedłem do momentu gdzie dostaje skina :x
hiih Nagroda +50.000 Xp
+10.000$
wielkie dzieki
Bug lub nie, ale nie można kontynuować misji, jeśli wcześniej się podejdzie do "złodzieja caterpie" i weźmie się haracz za milczenie.
(06-09-2016, 23:20 )Jkob napisał(a): [ -> ]Bug lub nie, ale nie można kontynuować misji, jeśli wcześniej się podejdzie do "złodzieja caterpie" i weźmie się haracz za milczenie.

To jest oczywiste, bo zapłacił ci za to, abyś jej nie powiedział gdzie jest, a więc bez tego nie możesz kontynuować misji, bo ją w tamtym miejscu ukończyłeś Oczko
Tak naprawdę to ja też wziąłem od niego haracz ale i tak ukończyłem całą misje więc chyba odnalazłem buga XD.
(07-09-2016, 09:29 )gookuu12 napisał(a): [ -> ]Tak naprawdę to ja też wziąłem od niego haracz ale i tak ukończyłem całą misje więc chyba odnalazłem buga XD.

Prawdziwy mafiozo xD Ale skoro on nie mógł ukończyć to prawdopodobnie bug jest naprawiony Oczko
Eh gdybym wcześniej wiedział o tym queście na tym 20 lvl'u ;_;
Można ukończyć quest przyjmując od Npc Tommaso Buscetta "łapówkę", natomiast wtedy nie dostajemy nagrody od Policjantki za tę misję.
A jakie są nagrody od Policjantki Uśmiech? Bo ja wszystko od niej dostałem tak samo ;d.
Ta policjantka stoi pod moim domkiem xD
Czytelny poradnik. Propsuje Uśmiech
Cześć wszystkim.
Najwyraźniej coś w tym quescie jest zepsute.
Po pokonaniu Giovanniego piszę do niego: "Areszt" i nic się nie dzieje ;D
Powie mi ktoś co źle robię??
Stron: 1 2