Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z tabelka
Offline Zalezok
#1
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 0
Napisano 24-03-2019, 01:51
Witam, otóż mam taki problem, że nie mam "ruchów" w tabelce "ruchy" nie wiem co jest grane, ale problem pojawił sie gdy zrobiłem Terror gengara ze zwykłego gengara. Czy jesteście w stanie mi pomóc ?

Odpowiedz
Offline Zalezok
#2
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 0
Napisano 24-03-2019, 01:58
    Dodaje załącznik

Odpowiedz
Offline Kanopus
#3
Użytkownik
***



Liczba postów: 54
Liczba wątków: 4
Dołączył: May 2018
Reputacja: 39
Napisano 24-03-2019, 02:01
Naciśnij na ten plusik w okienku z ruchami. Po prostu zminimalizowałeś to okno Język


[Obrazek: IWZVdLO.png]
Odpowiedz
Offline Zalezok
#4
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 0
Napisano 24-03-2019, 02:07
No własnie, że nie. Zminimalizowane jest z minusem. A jeśli zminimalizuje to juz nie przywróce do porzedniego stanu, musze się wylogować i zalogować.

Odpowiedz
Offline Zalezok
#5
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 0
Napisano 24-03-2019, 10:02
Dodatkowy problem, Problem z Tabelka "ruchy" Dalej jest, ale teraz jeszcze nie moge wybrać Terrora gengara. Pokazane jest takjakbym miał go cały czas wybranego. Jak pch to pech, zbierałem na niego a jak uzbierałem to kapa xD

Odpowiedz
Offline Kanopus
#6
Użytkownik
***



Liczba postów: 54
Liczba wątków: 4
Dołączył: May 2018
Reputacja: 39
Napisano 24-03-2019, 12:26
Moze latajac na nim padles? Idz go ulecz


[Obrazek: IWZVdLO.png]
Odpowiedz
Offline Ithuriel
#7
Użytkownik
***



Liczba postów: 200
Liczba wątków: 12
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 71
Napisano 24-03-2019, 14:03
Jak zminimalizowane okno może być z minusem? Przecież drugi raz go nie zminimalizujesz. Jak masz otwarte okno to widzisz minusa żeby je "odjąć" a jak zamknięte to plusa żeby dodać. logiczne się powinno wydawać.
A tak pisząc konkretami, przed chwilą miałem dokładnie tak samo jak ty, czyli okno niby rozwinięte, ale bez widocznych skilli. Plusik i wszystko działa.

Co do tego balla z pokemonem. Od dłuższego czasu (chyba odkąd zmieniali coś w lataniu) jest tak, że jak lecisz/pływasz/jeździsz na pokemonie to on pada razem z postacią, kiedyś padała sama postać.


[Obrazek: yCHQ1oG.png?1]
Odpowiedz
Offline Zalezok
#8
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 0
Napisano 25-03-2019, 16:59
Nie wiem jak mam wam wytłumaczyć xd te okienko z "ruchami" jesli je otworze to nie ma ruchów wypisanych a jeśli je zminimalizuje to już go nie powieksze i musze reloga robić aby znowu je załączyć, ale w dalszym ciagu jest bez ruchów. Odinstalowalem clienta i nic to nie dalo.

Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości