07-06-2019, 14:02
07-06-2019, 14:48
Mnie zastanawia, dlaczego hejterzy tego pomysłu uważają, że jest on bez sensu? Nie widziałem tutaj jeszcze żadnych konkretnych argumentów przeciwko, poza czymś w stylu "on jest zły, bo tak". Jak już ktoś wyraża taką opinię i wierzy w to co pisze, to chętnie chciałbym poczytać konkretne argumenty a nie obrażanie i demotywowanie
07-06-2019, 20:11
(07-06-2019, 14:48 )XeNoK napisał(a): [ -> ]Mnie zastanawia, dlaczego hejterzy tego pomysłu uważają, że jest on bez sensu? Nie widziałem tutaj jeszcze żadnych konkretnych argumentów przeciwko, poza czymś w stylu "on jest zły, bo tak". Jak już ktoś wyraża taką opinię i wierzy w to co pisze, to chętnie chciałbym poczytać konkretne argumenty a nie obrażanie i demotywowanie
Zwyczajnie hejter nie docenia czyjegoś czasu poświęconego na projekt z czego nic nie zrobi nawet w kwestii próby pomocy, a co dopiero pochwalić tego kogoś ze względu na wysiłek lub kreatywność. Jedyne co potrafi to ocenić bezpodstawnie.
11-06-2019, 11:53
Praca nad projektem tymczasowo wstrzymana za co najmocniej przepraszam i liczę że będziecie cierpliwi 

02-10-2019, 17:49
Quest został dodany, powinno wejść 03.10.2019 o 5:00
02-10-2019, 18:10
Brawooooooooo 

02-10-2019, 18:28
W takim razie proponuje dac wzmianke o tym tutaj https://forum.pokexgames.pl/showthread.php?tid=2712
oraz dodac go na stronie postaci.
oraz dodac go na stronie postaci.
03-10-2019, 16:07
NPC znajduje się w Sun Town a co do klucza polecałbym zacząć szukanie w outlandzie na pokemonach psychicznych 
PS. Klucz nie znajduje się w skrzynce tylko w posągu

PS. Klucz nie znajduje się w skrzynce tylko w posągu
03-10-2019, 17:39
Po co od razu podpowiadać co gdzie jest?
Dajmy szanse się wykazać trenerom bo przecież cała frajda na tym polega jak się samemu coś odkrywa/zdobywa.
Nie wiem czy taki był zamysł Inoue z wybraniem tego miejsce żeby go jeszcze tego samego dnia zdradzać :
(Twoja wina Junior ! )
To, że niektóre osoby są już w posiadaniu outfitu bez wykonywania misji przykro trochę :
Ale rozumiem zbieg okoliczności z tym id.
Może w przyszłości wyciągnie się z tego jakieś wnioski
Niemniej jednak bardzooooo się cieszę, że ten projekt został dokończony i co najważniejsze dodany na świat White
(Gratulacje Inoue i dzięki Junior)
Czyli jednak można

Dajmy szanse się wykazać trenerom bo przecież cała frajda na tym polega jak się samemu coś odkrywa/zdobywa.
Nie wiem czy taki był zamysł Inoue z wybraniem tego miejsce żeby go jeszcze tego samego dnia zdradzać :

To, że niektóre osoby są już w posiadaniu outfitu bez wykonywania misji przykro trochę :

Może w przyszłości wyciągnie się z tego jakieś wnioski

Niemniej jednak bardzooooo się cieszę, że ten projekt został dokończony i co najważniejsze dodany na świat White

Czyli jednak można

03-10-2019, 18:53
Inoue, Szacuneczek dla Cb za pomysł i za wdrożenie owego pomysłu w życie pomimo hejtu pod Twoim projektem. Brawo!, że nie poddałaś się temu i zrealizowałaś do końca co sobie zaplanowałaś 
Junior, Ja również Dziękuję, że Ci się chciało ogarnąć i dodać quest do gry
Płaczkom proponuję więcej samozaparcia w samodzielnym odkrywaniu zadań

Junior, Ja również Dziękuję, że Ci się chciało ogarnąć i dodać quest do gry

Płaczkom proponuję więcej samozaparcia w samodzielnym odkrywaniu zadań

03-10-2019, 19:37
Co by nie było, to jednak widać, ze chociaż paru osobom się chcę. To mnie napawa optymizmem 
No i gratulacje Ino i dzięki junior

No i gratulacje Ino i dzięki junior

14-10-2019, 20:51
Podziękowania należą się zwłaszcza Juniorowi to dzięki jego pomocy mogłam zrealizować ten plan 
Oczywiście zrobię poradnik żeby nowi gracze mieli szanse się wykazać

Oczywiście zrobię poradnik żeby nowi gracze mieli szanse się wykazać