|
[Helper] Arus - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Pytania (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: [Helper] Arus (/showthread.php?tid=3381) Strony:
1
2
|
RE: [Helper] Arus - XeNoK - 20-11-2020 Pisane z telefonu wiec za jakieś rażące błędy przepraszam. Zdarzyło się pare razy, że ktoś do mnie napisał jakąś skargę na arusia (jakbym w ogóle mógł coś z tym zrobić) i prosił mnie o pomoc. Zacznijmy od tego, że tak jak większość tutaj, nie podał żadnych konkretów a tym bardziej dowodów, wiec nie mi oceniać słowo przeciw słowu. Nie było mnie, ani nie widziałem żadnej sytuacji z tych co ludzie piszą powyżej, więc też się nie wypowiem. Od siebie mogę napisać, że póki co nie miałem z nim żadnych problemów, a jak pomocy potrzebowałem, to jej udzielił. Jedni piszą, że przeszkadza inni że pomaga, więc cieżko jest stwierdzić cokolwiek. Pamiętajcie, że nie ma ludzi świętych i każdy tu oceniający innych pewnie też ma coś za uszami RE: [Helper] Arus - Rexxoo - 20-11-2020 Tak się właśnie zachowuje "helper"
RE: [Helper] Arus - Kolezka01 - 20-11-2020 hmm, tak naprawdę te oskarżenia przeciwko [Helper] Arus wydaj mi się śmieszne. Pomógł mi nie raz, odpowiedział na każde moje pytanie odnośnie gry. Pomagał w misjach i nic nie chciał w zamian. Nawet podarował mi bezinteresownie VIPa żebym sobie mógł szybko podbić LVL. myślę że mało kto by tak zrobił, dlatego zastanawiam się skąd takie oskarżenia na niego? ![]() Kolezka pzdr
RE: [Helper] Arus - Arek Bonaventura - 20-11-2020 (20-11-2020, 22:32 )Kolezka01 napisał(a): hmm, tak naprawdę te oskarżenia przeciwko [Helper] Arus wydaj mi się śmieszne. Najwidoczniej mają ból d00pska, te osoby co pisali podanie na helpera, to mieli po 0-2 głosy to teraz ich ściska, co tu dużo mówić? P.S Administracjo czemu sa usuwane komentarze? o.O RE: [Helper] Arus - siwek - 20-11-2020 A co wy mata do arusa jak nic wam nie zrobił a jak wam coś zrobił to mi napiszce na pw czy coś nick browarek RE: [Helper] Arus - Rexxoo - 20-11-2020 (20-11-2020, 22:37 )Arek Bonaventura napisał(a):nie nie mamy ból dupska tylko zobacz jakie ty masz zachowanie i jak rozmawiasz z innymi graczami .Chyba czas się ogarnąć co ?(20-11-2020, 22:32 )Kolezka01 napisał(a): hmm, tak naprawdę te oskarżenia przeciwko [Helper] Arus wydaj mi się śmieszne. RE: [Helper] Arus - Arek Bonaventura - 20-11-2020 (20-11-2020, 22:44 )Rexxoo napisał(a):(20-11-2020, 22:37 )Arek Bonaventura napisał(a):nie nie mamy ból dupska tylko zobacz jakie ty masz zachowanie i jak rozmawiasz z innymi graczami .Chyba czas się ogarnąć co ?(20-11-2020, 22:32 )Kolezka01 napisał(a): hmm, tak naprawdę te oskarżenia przeciwko [Helper] Arus wydaj mi się śmieszne. A moze czas na kupienie sobie mózgu? lub chociaż ten przeszczep zrób żebyś miał coś w głowie... RE: [Helper] Arus - Naxer - 20-11-2020 Komentarze które wywołują "gównoburze" są usuwane. RE: [Helper] Arus - Czesia - 20-11-2020 Czy tak trudno Wam odnieść się do tego co zostało napisane w pierwszym poście? Poproszono o konkrety a tu się jakieś przepychanki robią nie wnoszące nic do sprawy. Żeby cokolwiek postanowić trzeba poznać wszystkie opinie, wiec przestańcie się ciskać na siebie i opluwać się wzajemnie. Trzymajcie się tematu i emocje powstrzymajcie. RE: [Helper] Arus - siwek - 20-11-2020 Komentarze które wywołują "gównoburze" są usuwane. czyli all trza usunac RE: [Helper] Arus - Arek Bonaventura - 21-11-2020 Chciałbym napisać tylko tyle że jeżeli ktoś ma ból dupy dlatego że mam Helpera to możecie mi go odebrać, a ja się nie będę wku*wiał bo komuś coś nie pasuje! RE: [Helper] Arus - Rexxoo - 21-11-2020 (21-11-2020, 02:04 )Arek Bonaventura napisał(a): Chciałbym napisać tylko tyle że jeżeli ktoś ma ból dupy dlatego że mam Helpera to możecie mi go odebrać, a ja się nie będę wku*wiał bo komuś coś nie pasuje!ja chciałbym napisać że nikt nie ma bólu dupy / chodzi tylko wyłacznie o twoje zachowanie co do graczy
RE: [Helper] Arus - Smiercionosny Smog - 21-11-2020 Witam wszystkich bardzo serdecznie Przyszła chwila i na moją wypowiedź 1. Jeden z graczy już napisał wyżej sytuację z domkiem, który chciał ode mnie kupić... Arusia poprosiłem ładnie o pomoc by był świadkiem transakcji domek za domek, gracz mi dał domek bez problemu a gdy ja chciałem przekazać mu swój domek Arus, pisał mi na priv " Daj mi ten domek na chwilę, zaraz mu go dam, niech się trochę denerwuje itp ( dokładnie już nie pamiętam) " , gdy już pisałem komendę sellhouse i nick gracza, Arek bezczelnie przesuwał gracza aby do handlu nie doszło i denerwował tym i mnie i nowego nabywcy... 2. Już ktoś też napisał wyżej, że Arek bezczelnie wybija innym respy, relogając na inną postać, co było przeze mnie nawet zgłaszane administracji wraz z screenami jego tekstów, które pisze do graczy dogryzając im i śmiejąc się z nich bo sprawia mu to frajdę.... 3. Arek wielokrotnie obraża innych graczy przekształcając ich Nicki co jest żałosne, bo normalny człowiek tak się nie zachowuję... Wraz z pewnymi osobami wyśmiewa się codziennie z innych graczy, którzy napiszą na forum opinie na czyiś temat lub na temat tego co im nie odpowiada... To jest wgl karygodne bo każdy z Nas ma prawo do własnego zdania i nikt nie ma żadnego prawa aby komentować czyjeś zdanie/ opinie... ( jeśli Ci coś nie pasuje zachowaj to dla siebie a nie komentuj i Wyśmiewaj się z innych) 4. Już kilkakrotnie byłem świadkiem, jak Arek rozmawiał z kimś i później śmiał się z tej osoby że nie chciała z nim rozmawiać na TS "bo się bała jego dorosłości " jak on to nazywa.... 5. Jeśli chodzi o legend boxa, Arek czasem specjalnie bierze na l boxa ludzi, którzy czekają na dana godzinę na kogoś z kim się umawiali aby ten ktoś nie wykonał w.w questu bo nie lubi tej osoby... Przykładem jestem Ja i administracja to wie bo było zgłoszone... Parę razy Arus wchodził na legend boxa i odpalał go zanim ludzie ułożyli sb paczki, co wgl świadczy o tym jakim jest chamem... 6. Kolejna rzeczą, której Arek nie powinien robić, to dogryzać innym ( pokazałeś nawet w tym poście jakie masz odzywki do graczy) " kup sb mózg, przeszczep zrób czy coś " naganne zachowanie jak na Helpera... 7. Wielokrotnie gracze do mnie pisali abym wszedł na większy lvl ( Raper) i szedł na jakiś resp wygonić Arka bo nie daje innym specjalnie expić, tak samo zachowywałeś się wobec mnie... Wybijałeś mi respa, przez 4 dni za mną latałeś i nie dawałeś wejść i spokojnie po expić na ogniu P2, pisałeś do ludzi aby przyszli też na ten resp mi wybijać poki żebym nie expił ( administracja też ma screeny)..... 8. Arek za bardzo wywyższa się od kiedy ma rangę Helpera, wszędzie się wpieprza i jest go pełno... 9. Raz gdy zgłosiłem mu skargę na gracza, Arek powiedział że nie mam na to dowodów chociaż były 3 osoby przy tej sytuacji i potwierdziły to co zgłaszałem, następnie Arek gdy zacząłem się wykłócać o to że świadkowie zdarzenia to też dowody, zaczął dawać mi mute na każdą postać na którą zalogowałem i z której w dalszym ciągu walczyłem o sprawiedliwość... Ten fakt też był zgłoszony administracji 10. Chodząc po serwerze i mówiąc wszystkim że " płacze " bo np napisałem na Cb skargę, bo napisałem że bez sensu jest to że Browarek złapał Palkie, jest niezrozumiałe !! Człowieku, śmiejesz się ze wszystkich wokół wywyższając się i dogadując im na każdym kroku, pokazując tym jakim jesteś inteligentem... Mógłbym napisać więcej sytuacji gdzie Arek zachowywał się skandalicznie ale po co... przecież on i tak na wszystko ma wytłumaczenie i zrobi wszystko aby nie być winnym ![]() Mam nadzieję że w końcu przestaniesz pajacować i zostanie Ci odebrana ranga bo na nią nie zasługujesz swoim zachowaniem...Znając życie jak zostanie Ci odebrana ranga będzie płacz, narzekanie, wyzywanie innych itp itd... Czekam na dalsze opinie i przede wszystkim opinie administracji na ten temat... Pozdrawiam Patros / Raper RE: [Helper] Arus - Naxer - 21-11-2020 Arus zrezygnował z rangi Helpera tak więc temat zamykam.
|