Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Offtop (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Kryminalne zagadki świata pokemon :) (/showthread.php?tid=2550) |
RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - osadnik - 12-05-2018 Jeżeli szef nie daje sobie rady to cała mafia zostanie zlikwidowana w najbliższym czasie . . . RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 13-05-2018 (12-05-2018, 23:35 )osadnik napisał(a): Jeżeli szef nie daje sobie rady to cała mafia zostanie zlikwidowana w najbliższym czasie . . . bo ja wiem? jak na moje oko spamy będą bezsensowne. nie bez powodu odpisuje na obelgi jedynie gdy juz naprawde przeginają. ![]() ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Ocelote - 13-05-2018 Zaczyna się Wojna z Rakkeri. Jak ona się skończy? Czy Mafia zakończy działalność ? Czy może Rakkeri odejdzie z tego serwera zapomniany ? Odpowiedzi już wkrótce ! RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 13-05-2018 (13-05-2018, 10:33 )Ocelote napisał(a): Zaczyna się Wojna z Rakkeri. ale to facet... RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 13-05-2018 @osadnik czy masz jakis zal do mnie? Wiesz dobrze ze ja z tym hoolsikiem nigdy nie zylem dobrze. Gildia w tej sprawie nic nie zmienia bo ja z nim cale zycie na kosie. A co do rokstata przeciez byliscie kumplami. RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Ithuriel - 13-05-2018 (13-05-2018, 11:06 )Shany napisał(a): @osadnik czy masz jakis zal do mnie? Na bank ma żal, bo w avku masz Kasztelana ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 13-05-2018 Osa, w takim badz razie sorki, bo jestem DUMNY Z POCHODZENIA ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Tarble - 13-05-2018 (13-05-2018, 12:17 )Ithuriel napisał(a):(13-05-2018, 11:06 )Shany napisał(a): @osadnik czy masz jakis zal do mnie? I tak wiadomo ze najlepsza jest PERELKA ![]() ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 13-05-2018 @Heniu, ale tylko miodowa ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 13-05-2018 Ja tam jestem wierny literaturze polskiej, dlatego pozostane przy Panu Tadeuszu ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - osadnik - 13-05-2018 Niestety zaraza rozprzestrzenia się dalej ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 13-05-2018 gównoburza. meh. RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 13-05-2018 Hools szczerze mowiac chce z Toba porozmawiac na ts. RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - osadnik - 13-05-2018 "Nieważne jak dobre masz serce. Najwyższy czas zacząć traktować ludzi tak jak oni Ciebie." ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 13-05-2018 (13-05-2018, 16:38 )Rakkeri napisał(a): Przywodca stada powinien kontrolowac swoje bydlo ;* wydaje mi się że powininem coś wyjaśnić, a mianowicie jestem w tej gildii zeby dawac wsparcie a nie rozkazy. wojtku myślę że powinineś poluzować sobie lejce, bo twój galop nawet nie ma określonego celu. RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 13-05-2018 Panie Osadniku, nadal nie wiem co Ci zrobilem ze strzeliles foszka ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Naxer - 14-05-2018 Fiu Fiu ja to bym polecił komuś z administracji usunąć te posty w których jest spina i zostawić tylko posty które wnoszą coś do tematu ![]() RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Stefan Krol Zydowski - 14-05-2018 agree RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - osadnik - 14-05-2018 "Zostało dwadzieścia cztery, jak tobie godzin Na żadną pomoc nie licz na darmo jak o mnie chodzi Na nagrobku napiszą ci "był marnością" i do dziś nawet tatko w łeb zachodzi jak mógł ciebie łajzo spłodzić" RE: Kryminalne zagadki świata pokemon :) - Shany - 14-05-2018 Ja skoncze jak Hoolsik przeprosi moja rodzinke ;-) |