Rysunkowy Event Wielkanocny. - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Offtop (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Rysunkowy Event Wielkanocny. (/showthread.php?tid=2628) |
RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Shany - 14-04-2018 @Davin jednak Ci trzeba zmienic ten nick xdd. Na DavinRakPlayer ![]() "Hmmm troszkę późno się obudziłem z tym więc dam wam czas do 10.04.2018r." RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 14-04-2018 Witam, przedstawiam wyniki Rysunkowego Eventu Wielkanocnego: 1.Shany 2.Elianaa 3.Davin 4. (nr 4. ma jedynie pokazywać różnice poziomu prac uczestników C: ) 5.Osadnikfans 6.Sandafiel (prosiłbym o nick w grze) Tak, więc Shany gratuluję ci zwycięstwa, dziękuję wszystkim chętnym za udział, szczególnie hejterom którzy brali udział w ankiecie a na prace im się nie chciało wysilić C: No ale cóż na szczęście nie którym się jeszcze chce, a co więcej potrafią stworzyć piękne prace <3 Co do nagród... napisze osobny komentarz pod tym wątkiem trochę później (I'm dying) mam nadzieje że mi się je uda ładnie zbalansować... a teraz lece w kime yolo RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 14-04-2018 (14-04-2018, 10:51 )Shany napisał(a): @Davin jednak Ci trzeba zmienic ten nick xdd. Na DavinRakPlayer Wybacz ziom, cały czas miałem w bani, że tam napisałem 14.04 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Shany - 14-04-2018 No ja Ci nawet pisalem ze jest napisane do 10 xd, a Ty do mnie zebym jaj nie robil xd RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Davin - 14-04-2018 (14-04-2018, 10:51 )Shany napisał(a): @Davin jednak Ci trzeba zmienic ten nick xdd. Na DavinRakPlayer Wiedziałem, że jest to 10.04 ale Bayu twierdził, że mogę do 14.04 bo Stefan tak mówił więc narysowałem drugi rysunek ![]() PS. ShanyRakPlayer brzmi lepiej ![]() RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 14-04-2018 tak czy siak przepraszam uczestników za moją zwłokę. RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 14-04-2018 1.Shany - 100td, 15 cukierkow, 20 łopat, 3x talon 2.Elianaa - 75td, 10 cukierków, 14 łopat, 2x talon 3.Davin - 50td, 10 cukierkow, 7 łopat, 1x talon 4. j.w. 5.Osadnikfans - 35td, 5 cukierków, 3 łopaty 6.Sandafiel - 35td, 5 cukierków, 3 łopaty i pamiętajcie! nie liczy się nagroda w konkursie a samo w sobie współzawodnictwo i zabawa!!! C: dziękuję za udział. kogo złape online to przekaże nagrodę do "rąk własnych", a kogo nie to wrzucę do domku którego właścicielem jest dana osoba. Co do miejsca 6. napisz mi pw na forum z nikiem w grze to sie jakos zgadamy na przekazanie nagrody. pora nyny RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 14-04-2018 lekka zmiana planów, ofsik mnie namówił na zorganizowanie "gali" rozdania nagród. Tak więc zapraszam uczestników pod mój domek w Saffron o godzinie 21. Osoby które nie stawią się otrzymają nagrodę j.w. RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - osadnik - 14-04-2018 Nawet ja się załapałem <3 Super nagrody i Dzięki ! ![]() RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Shany - 14-04-2018 Mnie nie bedzie ![]() RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Shany - 14-04-2018 Stefciu mordo, jak chcesz sciagnac Davina i Eli na 21 ![]() RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 15-04-2018 Mordeczki Przepraszam znowu... melo poniosło, ognisko itp itd. napewno rozzumiecie. tak więc w skrócie ujmując temat. zaraz zaloguje i rozdam nagrody do domków, żeby już bardziej się nie pogrążać ;X ;__; RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - Stefan Krol Zydowski - 19-04-2018 kolega sandafiel nadal sie nie zgłosił :X więc jego nagroda poleci któregoś pięknego wieczora jako free items. pozdrawiam Stefeu RE: Rysunkowy Event Wielkanocny. - osadnik - 19-05-2018 (30-03-2018, 11:47 )osadnik napisał(a):Jak to mówią myślał kurczak (nie mylić z indykiem) o niedzieli a w sobotę łeb mu ścieli ![]() ![]() |