Takie tam :) - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Takie tam :) (/showthread.php?tid=1269) Strony:
1
2
|
Takie tam :) - osadnik - 31-12-2015 Związku z tym iż jak wszyscy wiemy często brak nam odpowiednich władz na servie (chodzi mi o koniec kariery [helper]ShakusMeister, [gm]Koggy, [gm]Haccier< nie wiem co z nim) proponuje zorganizować kolejny konkurs na tak owe funkcje wiem że są na serwerze osoby mający pojecie i wizje aby poprawiać to co jest jak również pomagać w powstającym/upragnionym/wyczekiwanym Update ps. Pisząc to nie mam nic do działających już moderatorów starają się jak mogą RE: Takie tam :) - MasterJan - 31-12-2015 Ja Popieram twój pomysł ale nie wiadomo czy to przejdzie RE: Takie tam :) - Egiliam - 31-12-2015 Jak się zgłosi więcej osób, które podadzą jakieś argumenty, to się zobaczy. RE: Takie tam :) - nexti - 31-12-2015 ja myśle że rekrutacje to powinni ogłaszać administratorzy a nie zwykły gracz osadnik RE: Takie tam :) - osadnik - 31-12-2015 A ja myśle że nie umiesz czytać ze zrozumieniem skoro twierdzisz iż JA(zwykły gracz) ogłosiłem REKRUTACJE ! RE: Takie tam :) - krzysiek pvp - 31-12-2015 NO to prawda osa ma racje ) rekrutacja moze byc Nawet Dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!! RE: Takie tam :) - Egiliam - 31-12-2015 Nikt nie mówi, że ogłaszamy rekrutacje. Jak już mówiłem, jeśli chcecie "rekrutacje" to pierw chciałbym zobaczyć kto, jak, gdzie, dlaczego, a dopiero później poszłaby reszta. RE: Takie tam :) - Regis - 31-12-2015 Popieram ten pomysł, szczerze pisząc to chciałem juz jakiś czas temu zaproponować to samo, ale z braku czasu nie podjąłem tego wątku, uważam ze przyda sie nowa, świeża krew. RE: Takie tam :) - slawek505 - 31-12-2015 I Osa ma racje powinna, być rekrutacja ja zgłaszam Osadnika bo ma on duże doświadczenie i sporo przegrał na serwerze Pozdro.. HAPPY NEW YEAR EVERYONE !!!! RE: Takie tam :) - nexti - 01-01-2016 Dobra osa źle napisałem chodzi mi o to że nie powinieneś tego proponować bo to administracja wybiera czas termin i kto (no może nie kto ale... ) RE: Takie tam :) - MasterJan - 02-01-2016 A żeby startować w wyborach trzeba mieć jakieś wymagania RE: Takie tam :) - nexti - 02-01-2016 Narazie to niema żadnych "wyborów" ;_; RE: Takie tam :) - Emi - 03-01-2016 Shakus to w ogole wbil na tego helpera wiecej niz 2 razy, ze tak spytam? RE: Takie tam :) - Stefan Krol Zydowski - 03-01-2016 (03-01-2016, 00:41 )Emi napisał(a): Shakus to w ogole wbil na tego helpera wiecej niz 2 razy, ze tak spytam? dołączę się do tego retorycznego pytania RE: Takie tam :) - Egiliam - 03-01-2016 Nie wbił, bo nie przyszedł po hasła RE: Takie tam :) - osadnik - 24-01-2016 [helper]ShakusMeister, [gm]Koggy, [gm]Haccier [*] i teraz [helper] Stefan (wiecej zmian niz na ławce trenerskiej Realu Madryt) Nie idźmy tą drogą ^-^ RE: Takie tam :) - nexti - 26-01-2016 Teraz bym się nad tym zastanowił... po stracie Stefana i stracie (zaufania) Egi ale jeśli już to by musiał być to ktoś z dużym doświadczeniem o ots'ah RE: Takie tam :) - Ashba - 26-01-2016 Ciezko jest znales kogos kto ogarnia, osoby kompetentne w tym swiecie to zadkosc sa wyjatki, sam niemam czasu siedziec w grze 24/7. RE: Takie tam :) - nexti - 26-01-2016 to zrób rekrutacje w stylu napisania czegoś o sobie i ludzie będą oceniać ale oczywiście twoje zdanie będzie końcowe RE: Takie tam :) - MasterJan - 26-01-2016 Dobry pomysł nexti ale i tak jest mało osób na serwerze które wszystko ogarną i którym można zaufać Pozdrawia Janusz |