Kilka Propozycji Na Przyszłość - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Kilka Propozycji Na Przyszłość (/showthread.php?tid=1407) |
Kilka Propozycji Na Przyszłość - Vatasha - 22-04-2016 Haloo Haloo tu znów wasz kochany Vatasha
Więc tak ostatnio wpadłem na kilka propozycji które moim zdaniem powinny być wprowadzone na serwer ponieważ mogły by one umilić trochę grę i poprawić kilka irytujących mnie i chyba wielu graczy również a więc przejdę do rzeczy
1. Chyba każdy zna tą monotonną czynność łączenia zarobionego hajsu po sprzedawaniu lootu u np. Warcisława więc można było by poprawić tą czynność aby po sprzedaniu naszego lootu pieniądze same się łączyły
2.Kolejna rzecz dotycząca sprzedawania lootu to poprawienie opcji u sklepikarzy "Sprzedaj Wszystko" chodzi o to żeby ta opcja naprawdę sprzedawała wszystko a nie tylko jakąś cześć z naszego lootu
3.Poprawienie Szansy na wydropienie niektórych kamieni ewolucji... Moim zdaniem loot niektórych z kamieni to jedna wielka udręką i po jakimś czasie lepiej zrobić nową postać i wykonać questy na kamienie
4.Wprowadzenie większego balansu pomiędzy legendami chodzi mi dokładnie o punkty HP niektóre powinny zostać zmniejszone o jakiś % lub reszta powinna dostać tego HP ciut więcej
5.Dodanie na serwer nowego pojazdu a mianowicie chodzi o narty. Myślę że było by to coś fajnego i dobre udogodnienie dla mniejszych poziomów którzy expią na snow point
Jak na ten moment to by było na tyle czekam na wasze oceny i opinie... Pozdrawiam Vatasha
RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - nexti - 22-04-2016 1 no irytujace przyda sie 2 wystarczy wcisnąć 3 razy no naprawdę trudne? 3 kamienie lecą jak głupie (wszystkie) i najczęściej lecą do joy bo zawalaja miejsce ... Jedynie co kryształu słabo lecą ale one są bezużyteczne 4 legendy są ok tylko wystarczy osłabić mew/mew2 albo ulepszyć ptaki 5 o nartach było miliony propozycji i no by się przydał RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - Vatasha - 22-04-2016 Dzięki :3 RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - Chesd - 22-04-2016 (22-04-2016, 20:17 )nexti napisał(a): 2 wystarczy wcisnąć 3 razy no naprawdę trudne? Uważam, ze kliknięcie jakieś 800 razy (50bp loota) jest uciążliwe, a to jest jakieś 2h hunta, zatem podważam Twoje zdanie (22-04-2016, 19:50 )Vatasha napisał(a):1 + 2 + 3 - 4 nie mam zdania - nie testowałem wszystkich 5 + RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - nexti - 22-04-2016 A no właśnie nie 800 razy bo tyle razy ile masz (rodzajów) itemow czyli średnio 3 RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - Chesd - 22-04-2016 (22-04-2016, 22:01 )nexti napisał(a): A no właśnie nie 800 razy bo tyle razy ile masz (rodzajów) itemow czyli średnio 3 O 100 TD, że klikając "sprzedaj wszystko" sprzedaje 255 sztuk zamiast np 10 000 esencji ognia : >? RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - nexti - 22-04-2016 Czekaj przetestuje RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - nexti - 22-04-2016 Ale btw niema co sie zajmować takimi pierdolami (problem nacisnąć kilka razy lpm) bo jest dużo więcej ważniejszych rzeczy do zmian RE: Kilka Propozycji Na Przyszłość - Chesd - 22-04-2016 (22-04-2016, 22:29 )nexti napisał(a): Ale btw niema co sie zajmować takimi pierdolami (problem nacisnąć kilka razy lpm) bo jest dużo więcej ważniejszych rzeczy do zmian Wzbogaciłem się o 100 td? Na event pójdzie : D |