Hmmm - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Hmmm (/showthread.php?tid=1830) |
Hmmm - Vatasha - 05-09-2016 Witam z tej strony Vatasha z nudów wymyśliłem kilka proppzycji. OCEŃCIE JE SAMI !!! ![]() 1. Dodanie kilku nowych questów na outfity niby nic wielkiego ale myślę że te dostępne na serwerze już każdemu się znudziły i chciałby jakoś wyróżnić się nowym outfitem... 2. Dodanie na serwer nowych poke balli a mianowicie kilka typów gdzie każdy miałby zastosowanie przy innym typie pokemona np: -Wodny Poke Ball 5% szansy więcej na złapanie wodnego typu -Mroczny Poke Ball 5% szansy więcej na złapanie pokemona ducha Rozumiecie pewnie już co mam na myśli... Więc nowe balle byłyby dostępne w questach oraz w sms shop'ie... 3.Wprowadzenie kont premium na serwer. Mam na myśli dodanie 3 rodzajów subskrypcji dzięki którym gracz dostałby różne bonusy. * Konto Szmaragdowe 10/20/30 dni - Bonusy : Darmowy wstęp na wyspę premium u NPC. Mniejszy czas odnowienia teleportacji -10%. Bonus Exp 2%. * Konto Rubinowe 10/20/30 dni - Bonusy : Darmowy wstęp na wyspę premium u NPC. Mniejszy czas odnowienia teleportacji 20%. Bonus Expa 5% *Konto Diamentowe 10/20/30 dni - Bonusy : Darmowe wejście na wyspe premium u NPC. Mniejszy czas odnowienia teleportacji 30%. Bonus Expa 8%. 4. Dodanie na serwer NPC którego zadaniem jest zmiana podpisu właściciela pokemona kosztem 10% z poziomu pokemona. To na tyle ![]() ![]() RE: Hmmm - Davin - 06-09-2016 Pomysły ciekawe lecz bonusy do expa i zmniejszenia czasu na tp do wymiany. Rano się nad tym zastanowię i podam swoje propozycje na podmianę bonusów. RE: Hmmm - pw1602 - 06-09-2016 1. Jestem za. 2. Czy ja wiem. Jeśli już dodać to nie takie duże bonusy, aby nie było też tak bardzo łatwo ![]() 3. Konta premium... Trochę P2W jakkolwiek to brzmi. To trzeba bardzo dobrze przemyśleć ![]() Ogólnie to bym póki co poprawił błędy niż dodawał więcej ![]() RE: Hmmm - Vatasha - 06-09-2016 Nie wiem kim jesteś ale musze przyznać że to co napisałaś to prawda leci + RE: Hmmm - gookuu12 - 06-09-2016 zucimnjf to co zobaczyłem na screenach normalnie zachęciło mnie do gry na takim serwerze, oczywiście chciałbym zobaczyć to na polskim i to bardzo. + leci ![]() RE: Hmmm - zucimnjf - 06-09-2016 Zobaczcie na zagraniczne serwery,non stop nowości cały czas nowe zadania,mapy,eventy cały czas coś nowego do wszystkiego muzyka i dźwięki do wszystkiego interaktywne interfejsy,nowe skille,do nich też,co rusz to nowe mapy nowe itemy i questy obrazki pokemona przy ballach a nawet emocje i odczucia poków ostatnio nawet gdzieś na filmie widziałem że pokemony których używamy domagają się od nas jedzienia,różne boostery i wspomagacze,różne skórki do clienta,już nawet nie chce wspominać o nowych generacjach pokemonów które razem dają ponad 700+ poków na mapie. Chciałbym aby to zagraniczni gracze grali u nas a nie odwrotnie. Nawet najgorsza nowość jest lepsza niż brak nowości. ![]() @edit czemu usunęliście post ze zdjęciami to tylko przykłady z których warto brać przykład,niczego nie reklamuje a nawet jeśli ktoś to tak odebrał to w regulaminie nic o tym nie ma, więc nie rozumiem po co to ostrzeżenie,sam wolę grać tutaj bo nigdzie nie gra się tak dobrze jak ze swoimi nie musząc tracić połowy czasu na korzystanie z translatora by zrozumieć choć 10% z brazylijskich paplanin ![]() RE: Hmmm - gookuu12 - 06-09-2016 Dokładnie ![]() RE: Hmmm - pw1602 - 06-09-2016 Wszystko spoko tylko nie wiem, jak jest tutaj (ile osób zajmuje się kodem źródłowym), ale do tego też potrzebna ekipa i umiejętności, a nie ma też co dodawać nowych rzeczy na razie skoro klient nie jest w 100% sprawny, bo może też to przysporzyć problemów i dodać nowych bugów, jak to robi Cipsoft ![]() RE: Hmmm - Elveres - 06-09-2016 !,2 spoko jestem za. 3,4 to nie jest dobry pomysł. Exp nie jest trudny nie oszukujmy się, a premium można kupić na dzień wstępu bilet, zmienić aby można było kupić na więcej np 3-5-7dni. Zamiana podpisu pokemona to jest hańba dla kolekcjonerów. Niektórzy specjalnie łapią robią shiny poki aby mieć swój własny podpis oraz własną kolekcje. Np masz Aero z boxa podpisujesz, że złapałeś (wylosowałeś) i gdzie tu sens łapania tego poka? Po co by się łapało poki skoro i tak nikt tego nie robi dla zysku. |