Buff dla Shiny Arcanine - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Buff dla Shiny Arcanine (/showthread.php?tid=1854) |
Buff dla Shiny Arcanine - Sajgon - 13-09-2016 Nie wiem jak z innymi ( tymi mniej używanymi nowymi shiny ) ale Shiny Arcanine jest stanowczo za drogi, a za mało daje nie widzę u niego żadnego + .. Jest strasznie słaby ma mało obszarówek nie można na nim jeździć a koszty to 275 td licząc onyxy po 4 td co jest sztuką bo ludzie kupują po 5 .. to wychodzi 325 td Nie da rady nim nigdzie poexpić pada jak szmata inaczej tego nie potrafię ująć albo zmniejszcie orby/koszty albo dajcie mu porządnego buffa bo jest dużo droższy od starych shiny, które są o niebo lepsze (terror, glara ..). Chyba sam diabeł nakłonił mnie do zrobienia tego szajsu RE: Buff dla Shiny Arcanine - kamil12 - 13-09-2016 90% pokow bylo jest i bedzie bezuzyteczne. Tak to juz jest RE: Buff dla Shiny Arcanine - patros nol lajff - 13-09-2016 Nwm po co piszecie ze onyxy kupisz po 5 td , normalnie chodza po 3 lol ... to ze ty raz tyle dales za tyle sprzedales nie znaczy ze tak bd ciagle ... RE: Buff dla Shiny Arcanine - OusterR - 13-09-2016 (13-09-2016, 17:41 )patros nol lajff napisał(a): Nwm po co piszecie ze onyxy kupisz po 5 td , normalnie chodza po 3 lol ... to ze ty raz tyle dales za tyle sprzedales nie znaczy ze tak bd ciagle ... 3td onyxy?? ![]() Sory, ale tym razem muszę przyznać Sajgonowi rację ![]() btw ja też domagałem się już balansu tych shiny, bo połowa z nich jest bezużyteczna (a jak nie to, to chociaż żeby szło rozmienić na orby). RE: Buff dla Shiny Arcanine - Davin - 13-09-2016 (13-09-2016, 20:46 )OusterR napisał(a):(13-09-2016, 17:41 )patros nol lajff napisał(a): Nwm po co piszecie ze onyxy kupisz po 5 td , normalnie chodza po 3 lol ... to ze ty raz tyle dales za tyle sprzedales nie znaczy ze tak bd ciagle ... Widocznie mało w tej grze widziałeś. RE: Buff dla Shiny Arcanine - OusterR - 13-09-2016 Davin przyznam, że nie wchodziłem na grę teraz może z 2/3 dni ;p ale chyba aż tyle się nie zmieniło ;d RE: Buff dla Shiny Arcanine - Sajgon - 13-09-2016 Dobra nawet licząc onyxy po 3 td to wychodzi 225 td, a takie gówno nawet 50 nie jest warte Shiny Arcanine bez ride z 2 obszarówkami bez dmg no spoko.. Nie rozumiem w ogóle tych co są przeciwko Wolicie żeby drogi pokemon był do niczego i tylko "istniał" nieużywany nie mowie tu tylko o shiny arcanine ale zastanówcie się czy nie czas żeby to zbalansowac i przestać pisać, że zawsze będą pokemony bezużyteczne .. tak chyba nie powinno być RE: Buff dla Shiny Arcanine - Elveres - 13-09-2016 Trzeba przeprowadzić balans shiny poków jestem za ten pokemon jak na swoją cenę jest za słaby. RE: Buff dla Shiny Arcanine - kamil12 - 13-09-2016 Zawsze beda bo prosby o to zeby niektore pokemony "istnialy" sa od paru lat i dalej to samo |