Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Offtop (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam (/showthread.php?tid=2331) |
Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 29-10-2017 Elo mordki, nudzi mi się więc macie konkurs, hmmm jaką by tu konkurencje odwalić....
Sorry Elve że nie mam inwencji twórczej w tym momencie i odgrzeje kotleta, i tak się liczy tylko fakt że będą nagrody.
Dobra konkurs polega na wrzuceniu pod tym wątkiem linku do pracy którą sami narysujecie / malujecie / itp itd robicie jak chcecie ważne żeby wyszło zajebiście najlepsze 2 prace zostaną nagrodzone tak że zarówno 8.lvl jak i ziomałkę z Top będą zadowolone : Nagroda nie będzie jedna a dwie jedna dla 1. miejsca i druga dla 2. miejsca( chyba że znowu mi odwali i złoże paczki nagród, oby nie bo biedny coś jestem ostatnio) ;_;
Każda praca ma być podpisana i teraz się zaczyna zabawa! prace mają być zrobione ręcznie i podobnie jak u Elve prace mają być z nickiem postaci na którą chcecie otrzymać nagrodę!
+ Cyknijcie na nich jakieś ładne napisy "PokeXGames.Pl" jak sobie chłopaki z adm będą mieli takie życzenie to wykorzystają prace wysłane na mój konkurs przy drobnej i tylko wewnętrznej reklamie strony
pula obu nagród to tak na moje zmęczone około 1k td więc się postarajcie :_)
tematyka konkursu:
#Halloween
#Pokemon
#1._i_2._Generacja
#PokeXGames.Pl
Aby praca sie klasyfikowała w konkursie muszą być zachowane w niej wszystkie 4 tematy powyżej!
myślę że to nie jest nic skomplikowanego... gdybym miał na chacie ołówek to bym wam pokazał klase XD
Przykład: Rysunek Krejzolowatego Pikachu w czapce wiedźmy z dziarą na ramieniu PokeXGames.pl
Opcji macie tyle na ile wam pozwoli wyobraźnia!
Pamiętajcie żebyście nie odgrzewali starych rysunków/prac takie zachowanie oznaczać będzie wykluczenie z konkursu
każdy uczestnik może nadesłać w komentarzu maksymalnie 2 prace nie więcej :
i tak ocenie tylko lepszą :
Pozdrawiam i życzę miłej zabawy przy rysowaniu
jeb prawie zapomniałem x Finał konkursu yyyy 2 godz przed północą dnia pojawienia się Bossa eventowego 31,10,2017r. zamykam pule prac nadesłanych, a nagrody zostaną rozdane po evencie. Ewentualnie w przypadku nie obecności jednego z dwóch lub obu zwycięzców podczas tego wydarzenia chciałbym prosić Sharp Team o pomoc w dostarczeniu nagród bezpośrednio do ich depozytów w pc, chyba że się taki manewr nie uda to zwyczajnie skontaktuje się z nimi osobiście za pomocą forum
RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 30-10-2017 EDIT: W sumie, każdy uczestnik po którego pracy będzie widać zaangażowanie otrzyma nagrode pocieszenia Na ogół szarpne się wam a ten konkursik więc postarajcie się ^^ Pozdro RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Hastlin - 31-10-2017 Ludzie wygnani na banicje jak odbiorą nagrody ? RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 31-10-2017 Wgl tego nie ogarniam moje eventy zawsze się cieszyły największą popularnością bo * na łeb wszelkie inne pod względem nagród a tu zero chętnych RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - olivia325 - 31-10-2017 zrobiłam ale wszyszło całkiem kiepsko mam nadzieje że się uda https://zapodaj.net/ce4a06db84dad.jpg.html RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Pokermaster - 31-10-2017 Trochę późno ale lepiej niż wcale ;p - https://imgur.com/a/pxuP5 RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 31-10-2017 ze względu na prośby graczy przedłużam do 24:00. RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 31-10-2017 (31-10-2017, 23:29 )Glajpik napisał(a): Oto mój mew troche oczy nie wyszły ale chyba może byc ;D ten rysunek obraża mój konkurs. RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - norly123 - 01-11-2017 W stylu króla DD RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - norly123 - 01-11-2017 nowy kolor RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 01-11-2017 Dziękuję za nadesłane prace. Dopuściłem do konkursu trzy z czterech gdyż praca glajpika jest poniżej wszelkich norm zaangażowania... W każdej z prac były elementy które plusowałem lecz były też minusy dlatego ciężko było mi zdecydować jak rozstrzygnąć uczciwie konkurs.... Postanowiłem więc, że dopuszcze do głosu los proszę o zalogowanie Olivia325, Norly i Asz Keczap jutro o godzinie 23:00 na rozstrzygnięcie. Położę 3 plecaki z nagrodami u mnie w domku i będziecie sobie wybierać które chcecie, 3. osoba otrzyma ten który pozostanie. kolejność wyboru nagrody jak wyżej. w linku przedstawiam wam stan nagród żeby wam zależało na zalogowaniu. Pozdrawiam RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 01-11-2017 jednak asz mnie dorwał przed logoutem RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 02-11-2017 2. nagroda rozdana Ten random co wygrał blissey i całą resztę niech się do mnie zgłosi RE: Halloweenowy Konkurs Stefcia Serdecznie Zapraszam - Stefan Krol Zydowski - 02-11-2017 ciapaty norly i jego podnieta z nagrody ( jej nie widać bo była na ts3...) |