Taka mała propozycja. - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Taka mała propozycja. (/showthread.php?tid=2522) |
Taka mała propozycja. - Pokermaster - 02-02-2018 Witam, ostatnio zacząłem robić Taski u Bonusa i wpadłem na pomysł żeby można było wykonywać te taski na pokemonach z Outlandu, Premek. Jeśli ktoś nie zrozumiał to wytłumaczę ;p NP. gdy mamy Task na 250 Charizardów to zalicza nam tylko zwykłe Charizardy a są też ulepszone wersje na Premium 1 czy Outland tylko że one nie są zaliczane do questu co utrudnia wykonywanie tych zadań. W końcu Charizard to Charizard niczym innym się nie różni tylko siłą jaką mają te zwykłe i ulepszone wersje. Oczywiście dotyczy to wszystkich pokemonów jakie zleca nam do zabicia Bonus. Myślę że propozycja dosyć przydatna i czekam na wasze opinie. Pozdrawiam,
Asz Keczap
RE: Taka mała propozycja. - Tarble - 03-02-2018 Bylbym na TAK raz probowalem wlasnie tamte poki bodajze snorki i nie dzialalo a szkoda lepszy exp plus task xd RE: Taka mała propozycja. - Pokemon Druid - 03-02-2018 Fajny pomysł, ale czy przypadkiem nie będzie za łatwo zdobyć small diamonds? Już i tak nie są zbyt dużo warte. RE: Taka mała propozycja. - Tarble - 03-02-2018 i tak one sa jako ozdoba sam osobiscie mam ich z 500 ... RE: Taka mała propozycja. - MistrzChinczyk - 03-02-2018 Nie koniecznie musi być nagrodą small diamonds może to być kasa , według mnie powinno to być urozmaicone jak u grizzlego adama w tibi , jak wyżej pisałem może być kasa max 5td od każdego taska , oraz od danego lvla jak np. 8-50 bulbasaury , pidgeott itd. 51-70 lvl ; 71-90 lvl ; 91-130 lvl ; 131- 150 lvl max Wtym ze w tych przedziałach powinna byc inna nagroda pienieżna lub jakies potki. RE: Taka mała propozycja. - Pokermaster - 03-02-2018 Czyli proponujesz usunięcie ofert za diamenty? Na to wskazuje jeżeli chcesz aby w żaden sposób nie można by było ich zdobyć. Może i są one w Item Shopie ale nie opłaca się tam ich kupować. RE: Taka mała propozycja. - MistrzChinczyk - 04-02-2018 Oferuje zeby nie tylko small diamods zeby byly w tym tasku , ale zeby bylo cos innego jak np td czy jakies mikstury lub w oatatecznosci ultraballe nic więcej RE: Taka mała propozycja. - KrystiZiom - 04-02-2018 TD mozesz zarobić , potki możesz kupić , balle również kupisz. A diamenty !? - One nie są u Warcisława , ich nie dostaniemy za itemki z poków Je dostaniemy tylko u Bonusa lub z Item Shopu a z IS się nie opłaca. Pomysł nie jest zły lecz ułatwia i to jeszcze jak. Musisz zabić 30 snorlaxów i masz resp po 3 to siedzisz tam troche , a tak 4 minuty na premce i masz zrobione. Ale nagroda jest dobra i nie zmieniałbym w niej NIC. Pozdrawiam RE: Taka mała propozycja. - Pokermaster - 05-02-2018 Mogę liczyć na jakąś opinię/komentarz ze strony administracji? Nie ukrywam że dla mnie jest to ważne aby administracja zabrała pod tym postem jakiś głos. Z góry dziękuję. RE: Taka mała propozycja. - Shany - 09-02-2018 Ja jestem za RE: Taka mała propozycja. - Nightmare - 09-02-2018 Wybaczcie za zwłokę, wołajo, miałem odpisać i zapomniałem :| Generalnie nam, jako administracji, nie przeszkadza dodanie nagród (pod warunkiem, że to nie psuje balansu rozgrywki - to jest tak naprawdę jedyne, na czym nam zależy), i jeśli większości graczy będzie to odpowiadało, to wprowadzimy dodatkowe nagrody. Jednakże, jako osoba nie odpowiadająca za balans, pozostawiam ostateczny głos Elveresowi. Osobiście podpisuję się pod wypowiedzią Krystiego. Pozdrawiam, Nightmare RE: Taka mała propozycja. - Elveres - 09-02-2018 Z pokemonami nie widzę przeszkód. Natomiast z nagrodami tak, ponieważ taski nie są trudne i można je wykonywać bez końca a nie 1 raz dziennie. RE: Taka mała propozycja. - Chesd - 09-02-2018 A byłaby opcja wprowadzenie trudniejszych tasków (najlepiej do wyboru). Mam tu na myśli np zabicie nie 250 charizardów a np 1000 czy 5000 tychże pokemonów. W przypadku hitmonów na premce1 da się taki task na 5000 pogonić w 1.5h, a co 10 min nie warto latać. RE: Taka mała propozycja. - Elveres - 09-02-2018 Myślę, że tak. Na chwilę obecną jednak nie wiem kiedy zostanie to wykonane. RE: Taka mała propozycja. - Tarble - 09-02-2018 Osobiscie podoba mi sie pomysl Chesda Chcialbym dluzsze trudniejsze taski zawsze to motywacja do dodatkowego zabijania moobow |