Event Fabularny - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Offtop (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Event Fabularny (/showthread.php?tid=2604) |
Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 Cześć chciałbym was wszystkich zaprosić na Event Fabularny zorganizowany przez : Nwmjakinickdac(JA),Osadnikfans,[MG]Elveres. Event ten odbędzie się w Niedzielę o godzinie 18:00. Event będzie składał się z 5 etapów każdy etap to zwiększenie poziomu trudności myślę, że każdy ma wysokie szanse by zdobyć nagrodę. Pula nagród to 10000pp (punktów premium) i Legendarny pokemon Articuno (130)+12. Nagrody nie są małe więc myślę, że warto wziąć udział. Przypominam Event odbędzie się w Niedziele o godzinie 18:00. Co to jest Event Fabularny? Event fabularny - Jest to Event polegający na przydzielaniu zadań przez NPC lub Administracji, Które należy wykonać w zależności ile etapów zdoła Ci się przejść, na tej podstawie będzie wybiarana nagroda dla ciebię. Wszystkie Etapy stworzone przez Organizatorów muszą zawierać tzw.fabułę(historię). RE: Event Fabularny - Stefan Krol Zydowski - 24-03-2018 proponuje zerknac na moj stary event i tak umiescic informacje dotyczace twojego, wydaje mi sie ze wtedy to zrobilem w miare przejrzyscie i bedzie moglo pomoc. Pzdr RE: Event Fabularny - osadnik - 24-03-2018 Ja tez mogę brać udział? ![]() ![]() RE: Event Fabularny - Shany - 24-03-2018 Macie te daty zawszd jak mnie nie ma ![]() RE: Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 (24-03-2018, 03:05 )Stefan Krol Zydowski napisał(a): proponuje zerknac na moj stary event i tak umiescic informacje dotyczace twojego, wydaje mi sie ze wtedy to zrobilem w miare przejrzyscie i bedzie moglo pomoc. Dzięki na pewno zerknę na twój post. Ale raczej wszystko mam już przygotowane, raczej nie będę dawał żadnych wskazówek odnośnie eventu. RE: Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 (24-03-2018, 01:37 )Rakkeri napisał(a): Dla każdego uczestnika, który weźmie udział w evencie przewidziane są nagrody? Czy dla tych co wypełnia dane zadanie? A może dlatego kto zrobi to pierwszy? Na jakiej dokładnej zasadzie ma to funkcjonować? Prosiłbym bardzo o więcej szczegółów z czystej ciekawości Znaczy, po ukończeniu Eventu będę miał około 15-20 minut na przyszykowanie nagród myślę, że wtedy to wyjdzie. ale przewidywane są nagrody dla wszystkich osób w zależności ile wykonają.Np jak będzie 10 osób które wykonały Etap V to wtedy kto był pierwszy najlepsza nagroda. RE: Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 (24-03-2018, 10:18 )osadnik napisał(a): Ja tez mogę brać udział? Gdybym Ci nie napisał etapów mogłbyś brać XD, ale znasz treść albo niepamiętasz ![]() RE: Event Fabularny - Elveres - 24-03-2018 Takie są moje realia Osa wszystkie eventy mnie omijają ![]() RE: Event Fabularny - osadnik - 24-03-2018 Ech szkoda tyle pp mnie ominie zawsze pod górkę ![]() ![]() RE: Event Fabularny - Shany - 24-03-2018 Nie martw sie, mnie tez ![]() ![]() RE: Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 (24-03-2018, 13:50 )Shany napisał(a): Nie martw sie, mnie tezNie rozumiem. Podzielcie go na jakies etapy? możesz to rozwinąć RE: Event Fabularny - Shany - 24-03-2018 No np. Zebym mogl go zrobic w poniedzialek ![]() RE: Event Fabularny - xiggortm - 24-03-2018 (24-03-2018, 14:29 )Shany napisał(a): No np. Zebym mogl go zrobic w poniedzialek Aee w pon nie będzie tyle ludzi co w niedziele, bo ludzie chodzą do szkoły. RE: Event Fabularny - Shany - 25-03-2018 Powodzenia chlopaki na Evencie. Pozdro :* |