Poważny błąd uniemożliwiający grę - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Bugi (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Wątek: Poważny błąd uniemożliwiający grę (/showthread.php?tid=2729) Strony:
1
2
|
Poważny błąd uniemożliwiający grę - Pokemon Druid - 05-06-2018 Jak już pewnie wielu z Was wie, dziś mija tydzień od wprowadzenia dramatycznego błędu, który skutecznie uniemożliwia grę. Oczywiście mowa tutaj o błędzie, który powoduje blokadę pushowania ludzi stojących w PZ. Jak widać moja tygodniowa przerwa nic nie dała, Warcisław także walczył o swoje, nawet przez jakiś czas nie reagował na żadne komendy, ale nic nie osiągnęliśmy. Nie wiem czy Wy to robicie mi na złość, Warcisławowi, czy tylko dla zabawy. Zabroniliście łowienie afk - nic nie mówiłem, zmieniliście działanie idle time - przemilczałem, zepsuliście heala - nie protestowałem, ale wyłączenie pushowania w dp to gruba przesada. Wraz z tamtą zmianą mogliście tak samo usunąć fishing, zabronić expienia, zbierania itemów i pisania w grze, bo przecież po co to wszystko? Skutkiem są tylko niepotrzebne raporty i spiny, których chcecie uniknąć. Apeluję, żeby pushowanie w PZ, które jest elementem gry zostało przywrócone do normalności! Jeśli już ktoś jest nohandem i gra na touch padzie, to zawsze może przywołać na sobie pokemona i zablokować go komendą .h, ot całe rozwiązanie. RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Tarble - 05-06-2018 Pushowanie to nic w porownaniu z tym jak Heal sie zawiesi i ci co sekunde spami a poku sie nie leczy HP ... To poowinno byc po staremu bo ten nowy system Healania jest jednym slowem do bani ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Tracz Biznesu - 05-06-2018 ![]() ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Tarble - 05-06-2018 (05-06-2018, 18:38 )Tracz Biznesu napisał(a): wy kurde nie w pc stac tylko wypad na exp i po problemie ![]() ![]() ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - osadnik - 05-06-2018 Ja również zawsze lubiłem być puszowany ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Nightmare - 05-06-2018 Mówisz, masz. Ankieta rozstrzygnie ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Egiliam - 05-06-2018 Takie pytanie, dlaczego nie zaczniecie pushować się po za PC? przecież możecie sobie wyjść i tam się tak samo bawić i to jeszcze na większym terenie ;/ RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Pokemon Druid - 05-06-2018 (05-06-2018, 19:25 )Egiliam napisał(a): Takie pytanie, dlaczego nie zaczniecie pushować się po za PC? przecież możecie sobie wyjść i tam się tak samo bawić i to jeszcze na większym terenie ;/ Tu jest problem, bo ludzie raczej nie afkują poza PC. A tak btw, to czemu Ty głosowałeś? ![]() ![]() ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - osadnik - 05-06-2018 jedna z ważniejszych decyzji w historii serwera ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Egiliam - 05-06-2018 Jestem również graczem, mam postać z 60 lvlem, także mogę ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Tarble - 05-06-2018 (05-06-2018, 19:32 )osadnik napisał(a): jedna z ważniejszych decyzji w historii serwera pamietaj ze tu nie ma opcji "zmien glos" xd i jak raz nacisniesz tak zostaje xd RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Ithuriel - 05-06-2018 Brakuje opcji "Nie interesuje mnie to", więc nie głosuje. RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Pokemon Druid - 05-06-2018 (05-06-2018, 19:32 )Egiliam napisał(a): Jestem również graczem, mam postać z 60 lvlem, także mogę Skoro nikt nie chce, żeby inni przeganiali ich z lvlem, to po co są expowiska? Skoro Osa nie chce, żeby psiekrzwia Łejn miał więcej kart od niego, to czemu nie wyłączyć loota tych kart, która Osa już ma? Tak wymieniać mogę do jutra ![]() Jeśli idziesz AFK, a akurat pokłóciłeś się z Warcisławem, to przywołaj i zablokuj na sobie poka - proste. RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - osadnik - 05-06-2018 Night celowo ustawił "Zostawić wyłączone" jako drugie w ankiecie bo wie, że bramki strzelone na wyjeździe liczą się podwójnie ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Kisame - 05-06-2018 Tutaj w sumie czasem z byle czego robi się niestety aferę, że tak powiem. Więc ta ankieta i głosowanie o możliwość pushowania w pc, to nie jest dla mnie żadne zaskoczenie.Co prawda nigdy za tym nie przepadałem wręcz mnie czasem irytowało, ale się przyzwyczaiłem i rozumiem co niektórych graczy.Bo jest to jednak swoistym elementem gry, a właściwie to urozmaiceniem.Jestem wyjątkowo mimo wszystko za przywróceniem skoro tyle czasu było. Niech chociaż taką rozrywkę gracze mają ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - international - 05-06-2018 Moim zdaniem są ważniejsze sprawy do zmiany niż pushowanie ludzi w PC RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Pokemon Druid - 05-06-2018 (05-06-2018, 20:19 )international napisał(a): Moim zdaniem są ważniejsze sprawy do zmiany niż pushowanie ludzi w PC Więc po co ktoś to ostatnio zmienił? Przywrócenie pushowania to kwestia minuty. RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - azdinnic - 05-06-2018 May I ask why are we not able to change our votes? RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Stefan Krol Zydowski - 05-06-2018 (05-06-2018, 21:52 )azdinnic napisał(a): May I ask why are we not able to change our votes? u have right, we cant. this is why u should think about answer before chosing. xoxo ![]() RE: Poważny błąd uniemożliwiający grę - Pokemon Druid - 05-06-2018 (05-06-2018, 21:56 )Stefan Krol Zydowski napisał(a):(05-06-2018, 21:52 )azdinnic napisał(a): May I ask why are we not able to change our votes? u have right? ![]() ![]() ![]() Polisz Inglisz You are right that you have not right to change option after voting. |