Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo (/showthread.php?tid=2919) |
Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo - Kanopus - 22-11-2018 Witam, chcialbym podac kilka powodow, dlaczego powinny zostac cofniete stare grafiki niektorych itemow. Zreszta Night sam kiedys pisal, ze tez mu sie nie podobaja te nowe 1. Kamienie evolucji - nie wygladaja one niestety zbyt ladnie i sa dosyc mylace jezeli mamy ich duzo w plecaku(chodzi o ich kolory). Przyklad: kamienie ognia wygladaja jak kamienie pioruna, kamienie uderzenia wygladaja jak kamienie ognia, kamienie pioruna wygladaja jak hmm... kamienie trucizny? (bo sa zielonego koloru) Kamienie dusz, wody i lody wygladaja dosyc podobnie i jest to troche mylace. Blyszczace kamienie teraz wygladaja jak kamienie evo... a tak fajnie wygladaly wczesniej... 2. Balle - tutaj wystarczy spojrzec na saffari balls, wygladaja one teraz biednie i brzydko, nie to co wczesniej - ladne i bogato zdobione Kolejnym powodem sa balle z pokemonami i grafikami rzucania - one pozostaly tak jak bylo to przed tym update, wiec teraz nie pasuje jedno do drugiego. 3. Niektore poradniki - Poradniki napisane przez graczy zostaly zrobione na podstawie poprzednich grafik, co teraz moze wprowadzac to troche w blad i nie byc tak jak powinno. Ja bylo widac z wypowiedzi niektorych graczy na shoutboxie dot. nowych grafik - jednym sie one podobaja, jednym nie (w tym mi). Wczesniej nie bylo o to zadnych sporow, gdy byly te wczesniejsze, ze komus sie nie podobaja itp. Kazdy sie do nich przyzwyczail i mialy one swoj klimat... Jesli tak to kiedy ta podmiana nastapi i czy w ogole nastapi A i jeszcze dodam, ze teraz cent wyglada na dosyc wartosciowy pzedmiot Dodaje ankiete, kazdy swoj glos prosze uzasadnic w poscie. Pozdrawiam Kanopus RE: Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo - Ithuriel - 22-11-2018 A ja mam takie trochę mieszane zdanie (jeśli już zagłębiać się w szczegóły), bo np. - kryształowy kamień bez stackowania jest ładny, - wodny to prawie to co było, tylko podrasowane, - liścia też brzydki nie jest. Mowa tu oczywiście o wyglądzie 1 sztuki, bo stacki mnie w żadnym przypadku nie przekonują (na wody i liścia mógłbym przymknąć oko za małą opłatą w postaci upka z Lugią) W kwestii balli też ma mętlik w głowie. Great Balle są cudne, ub i poke takie nawet nawet, ale sfb to porażka. Więc jeśli miałbym wybrać mniejsze zło to wole stare ;c RE: Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo - Kisame - 22-11-2018 Ja tylko powiem, że zgadzam się z tym co napisałeś powyżej w ankiecie. I jestem oczywiście na tak RE: Przywrócenie wcześniejszych grafik balli i kamieni evo - osadnik - 22-11-2018 Oczywiście, że TAK. Błyszczący kamień to teraz prawie najbrzydsza rzecz w tej grze... Trzeba pamiętać, że zawsze lepsze jest wrogiem dobrego a wcześniejszy wygląd dobry był |