Event Fabularny - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Newsy (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Event Fabularny (/showthread.php?tid=3046) |
Event Fabularny - Wayne - 12-04-2019 Witam wszystkich młodych i starych trenerów pokemon w ten niezwykle zachmurzony wieczór
Chciałbym was poinformować, a zarazem zaprosić na nadchodzący event fabularny!
To wielkie wydarzenie odbędzie się o 18:00 w nadchodzącą niedzielę 14. Kwietnia.
Wszystkich chętnych do wzięcia udziału w ów evencie zapraszam o powyżej podanej godzinie do
[CM] Wayne, który będzie się znajdował w mieście Pallet
RE: Event Fabularny - anhculonga - 13-04-2019 wow DĐ RE: Event Fabularny - osadnik - 13-04-2019 "Witajcie kochani trenerzy Pokemon" Chciałbym Was zaprosić na event fabularny, który odbędzie się w najbliższą Niedziele Wielkanocną - 14.04.2019r. Przerwijcie na chwile świąteczne porządki, poświęćcie palmy i o godzinie 18:00 widzimy się w Pallet Dla wszystkich uczestników przygotowałem wspaniałe nagrody Pozdrawiam, Wasz ulubiony [CM] Wayne. ^^ wersja świąteczna RE: Event Fabularny - Shany - 13-04-2019 Ech. Zawsze eventy jak mnie nie bedzie ;c RE: Event Fabularny - Czesia - 13-04-2019 @Osadnikfans, grrr... Najważniejsza jest treść i wydarzenie! Koleś stara się, by coś się tu działo, wymyślił z kumplami jakiś event fabułę, by było inaczej, więc docenimy i nie wbijajmy szpil. Bawmy się, bo przecież w tej grze jak i w innych grach o to właśnie chodzi. Leci repucik Wayne za post i treść jaką za sobą niesie. RE: Event Fabularny - Czesia - 14-04-2019 Zastanawiam się, ile z was wie jak wygląda "kuchnia" od środka, zanim taki event powstaje Myślę, że większość ludzi kojarzy eventy z gotowymi zadaniami i nagrodami ale, żeby taki event powstał, musi być czas, by to wszystko przygotować. Pokaże dziś, jak powstają nagrody, bo one same z siebie się nie tworzą (niestety), musi ktoś zakupić itemy, opakowania...odwalić ciężką robotę fizyczną, by wykopać orby, oraz zastanowić się jakie itemy, za jakie zadania przydzielić... Ciężka harówa mówię wam No i oczywiście regularne informowanie całego serwera o nadchodzącym wydarzeniu. A oto fotorelacja fotoreporterki Czesi [attachment=716] [attachment=717] [attachment=718] [attachment=719] [attachment=720] [attachment=721] Tak to wygląda RE: Event Fabularny - Kanopus - 14-04-2019 To teraz jest taka animacja przy kopaniu orbow czy wayne ci dal takiego outfita na czas screena? ps. do twarzy Ci z kilofem RE: Event Fabularny - Wayne - 14-04-2019 (14-04-2019, 11:29 )Kanopus napisał(a): To teraz jest taka animacja przy kopaniu orbow czy wayne ci dal takiego outfita na czas screena? to jest outfit, i to byłem ja RE: Event Fabularny - Czesia - 14-04-2019 @Kanopus, toć sam napis "Rozwaliłeś Poke-Shovel" wskazuje, że siedzę na ptaszku (jakkolwiek to brzmi) Może okulista by się przydał Fajnie by było, gdyby taka anima była na stałe, jak postać coś sobie kopie RE: Event Fabularny - anhculonga - 14-04-2019 ........ RE: Event Fabularny - Shany - 14-04-2019 Event udany. Pozdrawiam rodzinke. RE: Event Fabularny - Wayne - 14-04-2019 Event zakończony, dziękujemy za udzial ^^ RE: Event Fabularny - Shany - 14-04-2019 Byly naloty pokow? RE: Event Fabularny - Wayne - 14-04-2019 (14-04-2019, 19:46 )Shany napisał(a): Byly naloty pokow? Tym razem nie było |