Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Offtop (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=13) +--- Wątek: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? (/showthread.php?tid=3135) |
Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - osadnik - 30-06-2019 Witajcie Trenerki i Trenerzy Pokemon! Zabawa będzie polegała na tym abyście napisali jaki jest wasz ulubiony pokemon i co w nim lubicie. Możecie dodawać pokemony nie tylko dostępnych u nas w grze ale z całego uniwersum Pokemon. Mile widziane screeny przedstawiające naszego ulubieńca. Zapraszam do zabawy. RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - osadnik - 30-06-2019 Moim ulubionym pokemonem jest Celebi Posiada super umiejętność-podróżowania w czasie. I do tego jest śliczny te jego wielkie niebieskie oczka Bardzo chciałbym go mieć w grze i dodać jakiś screen z nim (ale się rozmarzyłem) no może kiedyś Uwielbia jagódki RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Rumunek - 30-06-2019 Cześć! Mój ulubiony pokemun to Vileplume. Posiada umiejętności jak Absorb oraz Poison Gas które zarówno uwielbiam. Dodatkowo sam wygląd pokemona powoduje ze chciałbym wrócić do czasów kiedy żyło się ta bajką. Pozwolę sobie pochwalić się ze mam go w swojej kolekcji żetonów z chrupek. RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Naxer - 30-06-2019 a Mój ulubiony pokemon to Eevee bo jest po prostu słodka [attachment=854] RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Inoue Orihime - 30-06-2019 Moim ulubionym pokemonem jest Arcanine dlatego że nie dość że jest bardzo szybki to na dodatek bardzo kochany i oddany swojemu trenerowi i szczerze chciałabym mieć takiego [attachment=856] RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Tarble - 30-06-2019 Moim jest corsola zobaczcie tylko na niego pozornie nie winny pokemon ale jego rogata duszyczka to cos co uwielbiam czekam az i tu bede mogl z nią chodzic i zwiedzac pokeświat [attachment=858] RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Czesia - 30-06-2019 RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Ithuriel - 30-06-2019 Moim oczywiście L u g i a
Dlaczego? Nie ma na to jakieś wytłumaczenia, taka trochę pokemonowa miłość od pierwszego wejrzenia. Jak się na nią raz spojrzy, to nie można oczu oderwać.
A tutaj tak się ślicznie bawią z moim drugim ulubieńcem, zakochańce dwa.
Przy świetle księżyca
RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Ayden - 30-06-2019 Moim ulubionym pokemonem jest Raikou . Pokochałam go przez sam jego wygląd i w dość dużym stopniu znaną bajkę gatunku anime RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Chesd - 30-08-2020 Zdecydowanie Togepi! Jest mały, pozornie kruchy ale posiada niesamowitą moc : )! Odświeżamy temat! RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Egiliam - 30-08-2020 Mr.mime Dlaczego? Dlatego: RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - likoo - 12-04-2021 chyba tylko pichaczu bo tak fajnie robi pika pika ;p RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - niosek - 24-04-2021 Moim ulubionym pokemonem zdecydowanie jest Magikarp poniewaz pierw sie z niego nabijacie ale jak evoluuje w gyaradosa to on sie z was bedzie naibjach haha RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Pekox - 31-05-2021 Mój ulubiony to bulbasaur, który używa na sowich przeciwników ciekawych ataków jak ostry liść czy usypiający proszek. RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Lou - 08-06-2021 Moim ulubionym pokemonem był zawsze PsyDuck od zawsze mnie śmieszył RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - margerita1212 - 04-02-2022 Moim ulubionym był Pikachu RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - Duocrash - 05-02-2022 Moim ulubionym jest każdy. RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - siwek - 28-02-2022 Moim ulubionym pokemonem jest lugia aż się nie mogę doczekać questa na niego heh RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - charmander - 05-03-2022 Moim ulubionym pokemonem jest Eevee, bo jest najbardziej urocza i może ewoluować w różne pokemony. RE: Twój ulubiony pokemon i dlaczego go lubisz? - abraha7 - 23-06-2022 Ja zawsze lubiłem Raichu, lepszą formę Pikachu i jakoś mi tak zostało już. |