Na szlaku z Siuśką - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Newsy (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Na szlaku z Siuśką (/showthread.php?tid=3323) |
Na szlaku z Siuśką - osadnik - 08-09-2020 Hejka Razem z Czesią no i oczywiście Siusią chcielibyśmy Wszystkich bardzo serdecznie zaprosić na event. Format "eventu' będzie trochę inny niż dotychczasowe i będzie wymagał od śmiałków przede wszystkim systematyczności. Od poniedziałku 14.09.2020r do piątku 18.09.2020r każdego dnia będziecie mieli dwie godziny czasu od 18:00 do 20:00 żeby wykonać misje/zachciankę Siusi Ciekawe czy komuś się uda wykonać wszystkie 5 zadań i otrzymać nagrodę (nagrodę dostaną osoby, które wykonają wszystkie zadania) Zapraszamy bardzo serdecznie do wzięcia udziału i życzymy dobrej zabawy RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 14-09-2020 Poniedziałek: "Czesia razem z Siuśką zostały porwane przez piratów i wylądowały na wielkim statku nieopodal Pallet wielu śmiałków ruszyło na poszukiwania i pomogło dostarczyć informację w kierunku jakiego miasta odpłynęli piraci..." Tych, których dzisiaj nie było albo nie udało im się wykonać zadania pragnę pocieszyć i poinformować, że za wykonanie od 3 zadań wzwyż też przewidziane są nagrody pocieszenia Dlatego zarówno jednych jak i drugich pragniemy zaprosić na jutro o 18:00 zaczynamy kolejny etap Widzimy się we wtorek o 18:00 !!! pozdrawiamy, Czesia, Siusia no i Ja RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 15-09-2020 Wtorek: Czesia i Siusia odnalazły część skradzionych rzeczy w starym porcie Viridian. Niestety najważniejsza paczka była nadal poszukiwana. Wszyscy chętni do pomocy gracze zostali poinformowani o zagubionej paczce, którą podobno miał [Tutor] Osadnik. Niestety graczy ubiegł tajemniczy kupiec z dalekiego miasta (okazało się, że to NPC Ikea) wykupił wszystkie choinki Nasi dzielni gracze jednak dali sobie radę i po małych negocjacjach odkupili od niego świąteczne drzewka i dostarczyli je dla Siuśki. Dzięki temu Siusia będzie mogła cieszyć się magią świąt w tym roku Już jutro kolejny środowy etap eventu Zapraszamy Wszystkich na 18:00 nie możecie tego przegapić Pozdrawiamy, Czesia, szczęśliwa Siusia no i Ja RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 16-09-2020 Środa: Czesia z Siuśka znalazły rannego ptaszka (Noctowla) został uwięziony na dachu pewnego budynku nieopodal Cerulean. Na szczęście dzielni gracze przybyli z pomocą i dostarczyli mu robaczków aby nabrał sił, a potem po konsultacji z [Tutor] Osadnikiem nanieśli dużo siana i razem z dziewczynami pomogli zbudować gniazdko dla Noctowla. Ptaszek może bezpiecznie już wyczekiwać zimy a Wy wyczekujcie jutrzejszego etapu eventu Zapraszamy w czwartek od 18:00 do 20:00 pozdrawiamy, Czesia, Siusia, Noctowl no i Ja RE: Na szlaku z Siuśką - Tarble - 16-09-2020 (16-09-2020, 21:07 )osadnik napisał(a): Środa:my tez pozdrawiamy #KuzynkaSiuski super zabawa RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 17-09-2020 Czwartek: Czesia z Siuśką wybrały się na mecz. Niestety nie zdążyły na pierwsza połowę meczu i nie znały wyniku. Jednak po kilku minutach grupa zapalonych kibiców, którzy spotkali [Tutor] Osadnika na jednej z dzikich plaż poinformowała Czesie i Siusie o przebiegu meczu Wszyscy razem mogliśmy z zapałem oglądać drugą połowę Już jutro ostatni piątkowy etap eventu jak zwykle zaczynamy o 18:00 ! Nagrody najprawdopodobniej zostaną rozdane zaraz po godzinie 20:00 dlatego Wszystkich bardzo serdecznie zapraszamy pozdrawiamy, kibicki Czesia i Siusia no i Ja RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 18-09-2020 Piątek: Czesia z Siusia spotkały bardzo dziwnego pokemona (Mr Mime), który chyba tańczy. Jak tylko trenerzy dowiedzieli się o tym to ruszyli na imprezę. Rozmaite rytmy grały dzisiaj w Pallet i jakie kocie ruchy towarzyszyły temu Szczęśliwi gracze odwiedzili jeszcze [Tutor] Osadnika i naprzynosili mu tyle jabłek (a raczej ogryzków), że szarlotka w niedziele murowana Na sam koniec jeszcze odpowiedzialne zadanie od Czesi i wyczekiwanie na nagrody Dziękujemy Wszystkim za udział i dobrą zabawę To już koniec pozdrawiamy, Czesia, Siusia, Mr Mime no i Ja RE: Na szlaku z Siuśką - osadnik - 18-09-2020 Ci co nie odebrali jeszcze nagród zapraszamy jutro (sobota 19.09.2020r) od godziny 15:00 do 17:00 |