Problem z zalogowaniem - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Pytania (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Problem z zalogowaniem (/showthread.php?tid=515) Strony:
1
2
|
Problem z zalogowaniem - Tibia - 28-09-2014 Od kilku dni nie mogę się zalogować. Cały czas jest łączenie do serwera logowania... Nic w plikach nie zmieniałem także to musi być inna przyczyna. Kto mi pomorze moja nazwa konta: Tibia RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 A dobrze hasła wpisujesz? Masz najnowszy client? Próbowałeś zrobić reinstalla? RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 Haccier ja mam to samo tylko od 10 min RE: Problem z zalogowaniem - Tibia - 28-09-2014 Tak Tak jeśli jest to PokexGames.v1.9 Tak RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 No to ja wam nie pomogę. Może Ashba się zainteresuje i udzieli wam wskazówek. RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 Mi się to stalo 15 min temu haccier możesz zobaczyć czy mam zbanowana postać Sung? RE: Problem z zalogowaniem - Knox - 28-09-2014 Musze się dołączyć, mam podobnie od paru dni RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 Nie mam mocy sprawdzania Spróbujcie założyć nowe konta i się zalogować. RE: Problem z zalogowaniem - Knox - 28-09-2014 u mnie na nowym koncie wbija bez problemu RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 Czyli możliwe ze straciłem to konto ? RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 Możliwe jest to, że dostałeś bana. RE: Problem z zalogowaniem - Tibia - 28-09-2014 U mnie tak samo jak koledze wyżej na nowym koncie wbija a na starym nie. RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 Zapewne na twoim koncie dostałeś bana. RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 To jest nie mozliwe siedzialem sobie na noob koncie i mnie wylogowalo potem weszlem na maina wlogowalem się, wylogowalem sie i juz się nie moge zalogowac RE: Problem z zalogowaniem - Tibia - 28-09-2014 Ja wiem już za co dostałem bana za bota w kasynie. No trudno żałuje, że w ogóle tu grałem żadnych ostrzeżeń nawet nie wiadomo czy to ban czy serwer padł. Żegnam już tu nigdy nie zagram a miałem zamiar zainwestować trochę w postać. Jeszcze będziecie mnie prosić żebym wrócił. RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 @Sung Aha, to ty? A więc dostałeś bana za mc, i za bota. Dziękuje dobranoc. @Tibia Ban znika po tygodniu. Dostajesz bana za bota, i jeszcze mamy Cie prosić o powrót ;0 Proszę o zamknięcie tematu. RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 Haccier nie można mieć mc ? RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 Użyłeś tego multikonta żeby używać bota, więc... ;v RE: Problem z zalogowaniem - Sung - 28-09-2014 Ale, wiesz na tym multi koncie może chciałem grać ? Przeczytałem aly regulamin i nie masz prawa mi dac bana na maina RE: Problem z zalogowaniem - Haccier - 28-09-2014 Stary, ale nie obchodzi mnie to czy chciałeś na nim grać czy nie XD Używałeś bota, więc mam prawo usunąć Ci to konto. Z regulaminu: "f) Uzywanie nieoficjalnych programów do gry bądź wspomagających ją jest karanie usunieciem konta oraz banem na IP. " Powinieneś się cieszyć że dostałeś tylko bana ;v Jako iż nie mogę dawać banów na ip, dałem ci bana na oba konta. |