Ban ? - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Pytania (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=8) +--- Wątek: Ban ? (/showthread.php?tid=679) Strony:
1
2
|
Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Nie moge sie zalogowac do gry , dostałem bana ? jak tak to za co ? nick Lucex RE: Ban ? - Dark Light - 04-11-2014 Dostałes bana na konto z powodem "sprzedawanie konta" od [MG] Egiliam'a RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 sprzedawanie konta? Ja sie chcialem tylko wymienic na konto z innej gry na pokemony tutaj , to zakazane? RE: Ban ? - Dark Light - 04-11-2014 "i) Zakazuje sie odsprzedawania konta innym graczom oraz itemow i pokemonow." RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 W regulaminie jest zakazane odsprzedawanie i pokemonow w grze. Ja tylko chcialem sprzedac konto w INNEJ grze niz ta czyli to nie podlega regulaminowi co czyni mnie niewinnym , wiecej nie moge sie zalogowac od 3 dni przez pomylka admina ... To ban by był dla osoby ktora takie konto/pokemony chce wymienic na MOJE konto pozatym sprzedawanie/kupywanie =/= wymienianie RE: Ban ? - Egiliam - 04-11-2014 Masło maślane... RE: Ban ? - Monty - 04-11-2014 Oczywiście, że nie... w regulaminie jest jedynie wspomniane sprzedawanie... gość ma rację. RE: Ban ? - Egiliam - 04-11-2014 Nie uważasz, że to powinno działać w 2 strony? RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Powinno , ale w regulaminie nie ma nic o tym zapisane. Co jest jednoznaczne z tym ze dostalem bana za wlasciwie nic i jako honorowy obywatel powinienes mnie odbanować. Ale admin ma zawsze racje dlatego zostawiam to twojemu rozsądkowi , bo nic zapisane o tym nie bylo chociaz w kontekscie tego punktu mialobyc to zawarte , dlatego jezeli mnie nie odbanujesz to sie nie poplacze. Chociaz dostalem znowu bana i jestem zdruzgotany tym ze drugi tydzien nie moge pograc na serwerze a wszystko przez rzeczy ktore (nie) są zapisane w regulaminie. RE: Ban ? - Haccier - 04-11-2014 No to zaraz Ashba, czy tam Dark dopisze, i tyle. RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Jednakże akcje wykonane na moją niekorzyść zostaly zrobione przed zamierzoną poprawką , więc nalegam wręcz do UB. Bo niestety o rekompensate domagać sie nie moge. To z rosądnego punktu widzenia , jestes strasznie sceptyczny i oschly Haccier zauważyłem po twoich wpisach. RE: Ban ? - Koggy - 04-11-2014 Wlasnie haccier temu gosciowi nalezy sie UB w trybie NOW. :3 RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Pozatym to była WYMIANIA nie akt kupna/sprzedaży Co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu , że mam tutaj racje chociaż to moje subiektywne zdanie no bo admin ma zawsze racje. Jezeli bym poprosil o drobną rekompensate chyba nie dostane znowu bana? (oczywiście żart) RE: Ban ? - Egiliam - 04-11-2014 WYMIANA to jest coś za coś, czyli inaczej kupienie czegoś za coś... Dodatkowo nie rozumiesz Koggiego, to jest sarkazm... Jak dla mnie to czepiasz się drobnego szczegółu i rozkładasz wszystko pod swoja korzyść, nie chce mi się bawić w humanistę i rozwalić cały regulamin na mini pkt i tym cie jeszcze bardziej udupić. Dla mnie koniec tematu. RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Tak nawiązując do regulaminu , czemu propagujecie bicie niewinnych pokemonów ? Powinno być zabijanie bo bic mozna ale nie zabic Widze mamy prawnika , Wymiana to nie kupno czegos za czegos tylko poprostu wymiana , Kupno/Sprzedaz oraz wymiana to 2 oddzielne swiaty Jezeli mi nie wierzysz to masz latwodostępne google które "poświadczy" moją niewinność Moze warto zabawic się w humaniste i przedstawic mi argumenty które poświadzczą o moim a nie Twoim błędzie ? ( pomijając H i J w 3 punkcie ) RE: Ban ? - Egiliam - 04-11-2014 Jeśli kupujesz w sklepie, możesz to nazwać wymianą, bo dajesz hajsy za batona, lub nazwa to kupnem batona, bo wydajesz hajsy. Możemy to nawiązać do g) Wszystkie konta i przedmiony zarowno w grze jak i na forum sa wlasnoscia administracji serwera pokexgames.pl gdzie świadomie chcesz złamać pkt (1), bo wykorzystujesz tamtą osobę etc. Łamiesz przy okazji normę społeczno-etyczną(2) przy okazji i) Zakazuje sie odsprzedawania konta innym graczom oraz itemow i pokemonow. czy nakłaniasz do złamania regulaminu (3) RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Jakim argumentem jest fakt , że konta należą do administracji? (1) Znowu wdrażasz swoje filozofie , WYMIANA =/= KUPNO poznaj pojęcie słowa wymiana , wiem coś o tym i nie bierz tego na "logike" .. (2) Normy społeczno-etyczne? Nie rozumiem tego kompletnie niema tego wpisanego w regulamin , że łamanie norm społeczno-etycznych jest karane na serwerze ( sarkazm ) (3) Naklaniam do zlamania regulaminu ? Nie sprzedaje tego konta tylko WYMIENIAM na coś w grze , jeszcze raz posluze sie tym terminem. odpowiedzi nie sa ulozone chronologicznie względem twojej argumentacji. Pozatym biorąc na logike wymiane to wystarczy pomyśleć we własciwym kierunku czyli wziąć slownik synonimow i poszukać rzeczy zrozumiałych. Tam kupna nie znajdziesz RE: Ban ? - Koggy - 04-11-2014 Egi daj spokoj wymiana to cos za cos (bez posiadania pieniedzy) ajtem za ajtem i tyle. Pozatym tez sadze ze bany są ostatnio wydawane zbyt czesto nawet za najdrobniejsze przewinienia. RE: Ban ? - Egiliam - 04-11-2014 Wymiana - jest aktem otrzymania pożądanego produktu od innej osoby przez zaoferowanie czegoś w zamian źródło http://www.abc-ekonomii.net.pl/s/wymiana.html W sumie to powiedzenie ze filozofia? Ale to ma swoją rację... 2h) Kazdy administrator ma prawo ukarać gracza, który w jego opinii naruszyl zasady regulaminu, prawo lub zachowywal sie wbrew normom spolecznym. 2i) Zakazuje sie odsprzedawania konta innym graczom oraz itemow i pokemonow. 3g) Wszystkie konta i przedmiony zarowno w grze jak i na forum sa wlasnoscia administracji serwera pokexgames.pl RE: Ban ? - ciekibolek - 04-11-2014 Ale to nie byle co skoro Administracja bez uzasadnienia i dowódów tudzież argumentow stara sie kogoś ukarać. KUPNO/SPRZEDAZ - Waluta WYMIANA - niekoniecznie waluta , np sok za owoce. (glupi przyklad) Jeszcze raz powtórze jakim argumentem jest to ze konto jest wlasnością Administracji ? To nie zoobowiązuje cie do łamania jak to ująłes " norm społeczno etycznych" No i masz racje , zaoferowalem cos za cos ale nie chcialem kupic ani sprzedać. Fuck logic. |