Quest - Policjantka w Cerulean - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Poradniki (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Wątek: Quest - Policjantka w Cerulean (/showthread.php?tid=947) Strony:
1
2
|
Quest - Policjantka w Cerulean - Pnoernix - 03-04-2015 Witam! Widzę,że każdy ma problem z Quest'em to postanowiłem zrobić poradnik do tego quest'a.Nie zrobiłbym tego poradnika dzięki Koggy i Egillian. 1. Idziemy do NPC Policjantka w Cerulean 2. Teraz musimy przekazać informacje do Policjantki w Snow Point , że Zespół R Się odraza i muszą zacząć operację Czerwony Banan Trzeba napisać do Policjantki Hi -->Zespół R się odradza. Musicie zacząć operację czerwony banan. Wracamy do Policjantki w Cerulean. 3. Kolejna Misja to "Musimy znaleść złodzieja' ,który ukradł Caterpie. On jest w Saffron. Wracamy do Policjantki w Cerulean. 4. Następna misja to "Musimy przynieś dokumenty Policjantki w Cerulean". Dokumenty możemy znalesc u niej w domu, która jest też w Cerulean. Dokumenty są w szafie. 5. Teraz musimy szpiegować Zespół R, która są w Kryjówce. Uwaga! Trzeba mieć strój Tajnego Agenta na sobie, które dostaliśmy od Policjantki i odpowiednio ustawić się. Napisać do Policjantki, że mówili o "o Giovanni" . 6. Ostateczna misja to musimy pokonać jego pokemony i aresztować Giovanni. Uwaga na pokemony elektryczne! Są mocny. Napisać do Giovanni: Areszt Mam nadzieje, że poradnik jest przynajmniej na 7/10. Proszę napisać jeżeli jest jakiś błąd. Dziękuje. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - connor - 04-04-2015 U mnie jeden z tych screenów się nie wyświetla. Mógłbyś napisać na jakim levelu pokonać Giovanniego. Po za tym to poradnik spoko RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Pnoernix - 04-04-2015 Błąd jest naprawiony. Nie trzeba mieć odpowiedni poziom, ale trzeba mieć lepsze pokemony aby dotrzeć do Giovanni. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - terminatorplay - 04-04-2015 jaka jest nagroda za to ? RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Pnoernix - 04-04-2015 Nagrody: Kasa , EXP i Dokument. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Loney - 04-04-2015 a dokument po co jest? RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Koggy - 05-04-2015 Item dodatkowy. Żadnych zastosowań. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Assman - 13-05-2015 Ja doszedłem do momentu gdzie dostaje skina :x RE: Quest - Policjantka w Cerulean - nadia - 02-08-2015 hiih Nagroda +50.000 Xp +10.000$ RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Szszko - 23-08-2015 wielkie dzieki RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Jkob - 06-09-2016 Bug lub nie, ale nie można kontynuować misji, jeśli wcześniej się podejdzie do "złodzieja caterpie" i weźmie się haracz za milczenie. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - pw1602 - 06-09-2016 (06-09-2016, 23:20 )Jkob napisał(a): Bug lub nie, ale nie można kontynuować misji, jeśli wcześniej się podejdzie do "złodzieja caterpie" i weźmie się haracz za milczenie. To jest oczywiste, bo zapłacił ci za to, abyś jej nie powiedział gdzie jest, a więc bez tego nie możesz kontynuować misji, bo ją w tamtym miejscu ukończyłeś RE: Quest - Policjantka w Cerulean - gookuu12 - 07-09-2016 Tak naprawdę to ja też wziąłem od niego haracz ale i tak ukończyłem całą misje więc chyba odnalazłem buga XD. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - pw1602 - 07-09-2016 (07-09-2016, 09:29 )gookuu12 napisał(a): Tak naprawdę to ja też wziąłem od niego haracz ale i tak ukończyłem całą misje więc chyba odnalazłem buga XD. Prawdziwy mafiozo Ale skoro on nie mógł ukończyć to prawdopodobnie bug jest naprawiony RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Jkob - 07-09-2016 Eh gdybym wcześniej wiedział o tym queście na tym 20 lvl'u ;_; RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Regis - 07-09-2016 Można ukończyć quest przyjmując od Npc Tommaso Buscetta "łapówkę", natomiast wtedy nie dostajemy nagrody od Policjantki za tę misję. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - gookuu12 - 07-09-2016 A jakie są nagrody od Policjantki ? Bo ja wszystko od niej dostałem tak samo ;d. RE: Quest - Policjantka w Cerulean - hiphop007x - 13-08-2017 Ta policjantka stoi pod moim domkiem RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Pierun - 27-09-2018 Czytelny poradnik. Propsuje RE: Quest - Policjantka w Cerulean - Urii - 20-10-2018 Cześć wszystkim. Najwyraźniej coś w tym quescie jest zepsute. Po pokonaniu Giovanniego piszę do niego: "Areszt" i nic się nie dzieje ;D Powie mi ktoś co źle robię?? |