Saffron - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Saffron (/showthread.php?tid=3193) Strony:
1
2
|
Saffron - Duocrash - 17-11-2019 Witam, krótko zwięźle i na temat... 3 domki na IP albo zwiększyć Saffron bo to już jest zbyt irytujące z tymi domkami. I nie tylko ja jestem tego zdania. RE: Saffron - Ayden - 17-11-2019 Mi osobiście pasuje bo to się powoli żałosne robi... RE: Saffron - pitoch - 17-11-2019 mając możliwość posiadania nawet 3 domków w Saffron , ciężko będzie zdobyć ten domek w dalszym ciągu... 1 domek na ip starcza, uwierzcie mi... RE: Saffron - Hunuspl - 17-11-2019 Po co komuś 3 domki w Saffron. Skoro wchodzi ten typek tylko po to żeby go nie stracić. Tak jak naprzykład Shany... To irytujące jest. RE: Saffron - Kanopus - 17-11-2019 Niektorzy maja zmienne IP, a ten kto nie ma to moze sobie je zmienic kiedy tylko chce wiec to bez sensu ![]() Juz lepszym pomyslem wydaje mi sie byloby zwiekszenie wymaganego lvla na domek, bo 50 to wbija sie w chwile RE: Saffron - Ayden - 17-11-2019 (17-11-2019, 11:46 )Kanopus napisał(a): Niektorzy maja zmienne IP, a ten kto nie ma to moze sobie je zmienic kiedy tylko chce wiec to bez sensu Taki 200 nie byłby zły ![]() RE: Saffron - Naxer - 17-11-2019 Może inaczej by to rozwiązać a mianowicie dodać tak zwany czynsz że załóżmy co tydzień będzie Ci pobierać opłatę (ustaloną przez system) i jeśli ktoś na noobku nie będzie mieć wystarczającej ilości td/hd/dolarów domek straci RE: Saffron - Duocrash - 17-11-2019 to nic nie pomoże RE: Saffron - Ithuriel - 17-11-2019 Takie zapotrzebowanie na domki jest, że jakieś 2 (może 3) tygodnie temu jak byłem ok. 22 to 2 domki stały wolne i to pewnie od restartu. Ale skoro tak domków "brakuje" to pozbędę się jednego z tych dwóch właśnie (drugiego już junior kupił), bo poprzedni właściciel chyba już go nie chce. https://forum.pokexgames.pl/showthread.php?tid=3194 RE: Saffron - Naxer - 17-11-2019 Ja to myślę że tu chodzi o coś innego mianowicie ludzie chcą domki które są jak najbliżej PC czyli np stary domek Stefana, Druida czy Domki Czesi i tego typu RE: Saffron - Duocrash - 17-11-2019 Prawdę mówiąc każdy domek jest zajęty. Nie chodzi bliżej tylko o to że niektórzy mają po 10 domków a niektórzy muszą mieć kij wie gdzie daleko domek. I wchodzą tylko by go blokować jedynie RE: Saffron - Czesia - 17-11-2019 ![]() RE: Saffron - Naxer - 17-11-2019 (17-11-2019, 18:01 )Czesia napisał(a):(17-11-2019, 14:29 )Thcs napisał(a): Może inaczej by to rozwiązać a mianowicie dodać tak zwany czynsz że załóżmy co tydzień będzie Ci pobierać opłatę (ustaloną przez system) i jeśli ktoś na noobku nie będzie mieć wystarczającej ilości td/hd/dolarów domek straci To tylko taka propozycja RE: Saffron - Ithuriel - 17-11-2019 (17-11-2019, 17:35 )Duocrash napisał(a): Prawdę mówiąc każdy domek jest zajęty. Nie chodzi bliżej tylko o to że niektórzy mają po 10 domków a niektórzy muszą mieć kij wie gdzie daleko domek. I wchodzą tylko by go blokować jedynie Prawda jest taka, że tu nie chodzi o brak wolnych domków w saffron tylko po części problem z tym, że "ktoś ma duży domek a ja żadnego" i widać to na każdym kroku. Wystawiłem teraz mały domek i jakoś nie widać żeby tłumy bezdomnych się po niego dobijały. Server stoi już masę czasu i można zauważyć, że Ci co najwięcej płaczą o te domki i tak je olewają po jakimś czasie i domek wędruje przez 90% servera, bo każdy chce ale nikt nie docenia gdy już go ma. RE: Saffron - Duocrash - 18-11-2019 Prawdę mówiąc mało kto przesiaduje na forum RE: Saffron - Naxer - 18-11-2019 Duocrash, a ty widziałeś statystyki? Na forum więcej osób siedzi niż na serwerze. RE: Saffron - Duocrash - 18-11-2019 A to przepraszam. Nawet nie wiem gdzie to sprawdzić. RE: Saffron - Ithuriel - 18-11-2019 Prawdę mówiąc to zainteresowanie powinno być minimum takie jak głosy na tak w tym temacie, bo skoro ktoś ma problem z domkami to pewnie chciałby kupić, logiczne. RE: Saffron - Skomor - 24-11-2019 Iyhuriel mowisz tak bo sam masz ich z 5 RE: Saffron - Ithuriel - 25-11-2019 Nawet gdyby, to co? Ludzie i tak nie są domkami zainteresowani, tylko usilnie chcą to udowadniać. |