Ankieta: Chcecie zmian?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak
57.14%
8 57.14%
Nie
42.86%
6 42.86%
Razem 14 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saffron
Offline Duocrash
#1
Początkujący
**



Liczba postów: 28
Liczba wątków: 9
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 9
Napisano 17-11-2019, 09:08
Witam, krótko zwięźle i na temat... 3 domki na IP albo zwiększyć Saffron bo to już jest zbyt irytujące z tymi domkami. I nie tylko ja jestem tego zdania. 

Odpowiedz
Offline Ayden
#2
Początkujący
**



Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 8
Napisano 17-11-2019, 09:24
Mi osobiście pasuje bo to się powoli żałosne robi...


[Obrazek: 137736.jpg]
Odpowiedz
Offline pitoch
#3
Początkujący
**



Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Dołączył: Oct 2019
Reputacja: 1
Napisano 17-11-2019, 10:57
mając możliwość posiadania nawet 3 domków w Saffron , ciężko będzie zdobyć ten domek w dalszym ciągu... 1 domek na ip starcza, uwierzcie mi...

Odpowiedz
Offline Hunuspl
#4
Początkujący
**



Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Dołączył: Sep 2019
Reputacja: 0
Napisano 17-11-2019, 11:25
Po co komuś 3 domki w Saffron. Skoro wchodzi ten typek tylko po to żeby go nie stracić. Tak jak naprzykład Shany... To irytujące jest.

Odpowiedz
Offline Kanopus
#5
Użytkownik
***



Liczba postów: 106
Liczba wątków: 7
Dołączył: May 2018
Reputacja: 59
Napisano 17-11-2019, 11:46
Niektorzy maja zmienne IP, a ten kto nie ma to moze sobie je zmienic kiedy tylko chce wiec to bez sensu Język
Juz lepszym pomyslem wydaje mi sie byloby zwiekszenie wymaganego lvla na domek, bo 50 to wbija sie w chwile


[Obrazek: XGdsn2y.png]
Odpowiedz
Offline Ayden
#6
Początkujący
**



Liczba postów: 17
Liczba wątków: 0
Dołączył: Mar 2019
Reputacja: 8
Napisano 17-11-2019, 13:04
(17-11-2019, 11:46 )Kanopus napisał(a): Niektorzy maja zmienne IP, a ten kto nie ma to moze sobie je zmienic kiedy tylko chce wiec to bez sensu Język
Juz lepszym pomyslem wydaje mi sie byloby zwiekszenie wymaganego lvla na domek, bo 50 to wbija sie w chwile

Taki 200 nie byłby zły xD albo 150


[Obrazek: 137736.jpg]
Odpowiedz
Niedostępny Thcs
#7
Użytkownik
***



Liczba postów: 118
Liczba wątków: 10
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 58
Napisano 17-11-2019, 14:29
Może inaczej by to rozwiązać a mianowicie dodać tak zwany czynsz że załóżmy co tydzień będzie Ci pobierać opłatę (ustaloną przez system) i jeśli ktoś na noobku nie będzie mieć wystarczającej ilości td/hd/dolarów domek straci

Odpowiedz
Offline Duocrash
#8
Początkujący
**



Liczba postów: 28
Liczba wątków: 9
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 9
Napisano 17-11-2019, 14:39
to nic nie pomoże

Odpowiedz
Offline Ithuriel
#9
Użytkownik
***



Liczba postów: 226
Liczba wątków: 15
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 88
Napisano 17-11-2019, 15:32
Takie zapotrzebowanie na domki jest, że jakieś 2 (może 3) tygodnie temu jak byłem ok. 22 to 2 domki stały wolne i to pewnie od restartu.

Ale skoro tak domków "brakuje" to pozbędę się jednego z tych dwóch właśnie (drugiego już junior kupił), bo poprzedni właściciel chyba już go nie chce.

https://forum.pokexgames.pl/showthread.php?tid=3194


[Obrazek: yCHQ1oG.png?1]
Odpowiedz
Niedostępny Thcs
#10
Użytkownik
***



Liczba postów: 118
Liczba wątków: 10
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 58
Napisano 17-11-2019, 17:04
Ja to myślę że tu chodzi o coś innego mianowicie ludzie chcą domki które są jak najbliżej PC czyli np stary domek Stefana, Druida czy Domki Czesi i tego typu

Odpowiedz
Offline Duocrash
#11
Początkujący
**



Liczba postów: 28
Liczba wątków: 9
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 9
Napisano 17-11-2019, 17:35
Prawdę mówiąc każdy domek jest zajęty. Nie chodzi bliżej tylko o to że niektórzy mają po 10 domków a niektórzy muszą mieć kij wie gdzie daleko domek. I wchodzą tylko by go blokować jedynie

Odpowiedz
Offline Czesia
#12
Użytkownik
***



Liczba postów: 90
Liczba wątków: 7
Dołączył: Nov 2018
Reputacja: 252
Napisano 17-11-2019, 18:01
(17-11-2019, 14:29 )Thcs napisał(a): Może inaczej by to rozwiązać a mianowicie dodać tak zwany czynsz że załóżmy co tydzień będzie Ci pobierać opłatę (ustaloną przez system) i jeśli ktoś na noobku nie będzie mieć wystarczającej ilości td/hd/dolarów domek straci

To dobry pomysł ale jak już to miesięczny czynsz a nie tygodniowy.


Ego-tyka tyk tyk głośno tyka tyk tyk abyś słyszał tylko, tylko siebie lustro świeci blink, blink i oślepia blink, blink tak byś widział tylko, tylko siebie...
Odpowiedz
Niedostępny Thcs
#13
Użytkownik
***



Liczba postów: 118
Liczba wątków: 10
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 58
Napisano 17-11-2019, 18:22
(17-11-2019, 18:01 )Czesia napisał(a):
(17-11-2019, 14:29 )Thcs napisał(a): Może inaczej by to rozwiązać a mianowicie dodać tak zwany czynsz że załóżmy co tydzień będzie Ci pobierać opłatę (ustaloną przez system) i jeśli ktoś na noobku nie będzie mieć wystarczającej ilości td/hd/dolarów domek straci

To dobry pomysł ale jak już to miesięczny czynsz a nie tygodniowy.

To tylko taka propozycja

Odpowiedz
Offline Ithuriel
#14
Użytkownik
***



Liczba postów: 226
Liczba wątków: 15
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 88
Napisano 17-11-2019, 21:00
(17-11-2019, 17:35 )Duocrash napisał(a): Prawdę mówiąc każdy domek jest zajęty. Nie chodzi bliżej tylko o to że niektórzy mają po 10 domków a niektórzy muszą mieć kij wie gdzie daleko domek. I wchodzą tylko by go blokować jedynie

Prawda jest taka, że tu nie chodzi o brak wolnych domków w saffron tylko po części problem z tym, że "ktoś ma duży domek a ja żadnego" i widać to na każdym kroku.


Wystawiłem teraz mały domek i jakoś nie widać żeby tłumy bezdomnych się po niego dobijały. Server stoi już masę czasu i można zauważyć, że Ci co najwięcej płaczą o te domki i tak je olewają po jakimś czasie i domek wędruje przez 90% servera, bo każdy chce ale nikt nie docenia gdy już go ma.


[Obrazek: yCHQ1oG.png?1]
Odpowiedz
Offline Duocrash
#15
Początkujący
**



Liczba postów: 28
Liczba wątków: 9
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 9
Napisano 18-11-2019, 10:00
Prawdę mówiąc mało kto przesiaduje na forum

Odpowiedz
Niedostępny Thcs
#16
Użytkownik
***



Liczba postów: 118
Liczba wątków: 10
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 58
Napisano 18-11-2019, 10:34
Duocrash, a ty widziałeś statystyki? Na forum więcej osób siedzi niż na serwerze.

Odpowiedz
Offline Duocrash
#17
Początkujący
**



Liczba postów: 28
Liczba wątków: 9
Dołączył: Sep 2017
Reputacja: 9
Napisano 18-11-2019, 10:50
A to przepraszam. Nawet nie wiem gdzie to sprawdzić.

Odpowiedz
Offline Ithuriel
#18
Użytkownik
***



Liczba postów: 226
Liczba wątków: 15
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 88
Napisano 18-11-2019, 16:08
Prawdę mówiąc to zainteresowanie powinno być minimum takie jak głosy na tak w tym temacie, bo skoro ktoś ma problem z domkami to pewnie chciałby kupić, logiczne.


[Obrazek: yCHQ1oG.png?1]
Odpowiedz
Offline Skomor
#19
Początkujący
**



Liczba postów: 15
Liczba wątków: 3
Dołączył: Jun 2018
Reputacja: 0
Napisano 24-11-2019, 23:43
Iyhuriel mowisz tak bo sam masz ich z 5


[Obrazek: d2b231ce45c9.png]
Odpowiedz
Offline Ithuriel
#20
Użytkownik
***



Liczba postów: 226
Liczba wątków: 15
Dołączył: Sep 2016
Reputacja: 88
Napisano 25-11-2019, 00:36
Nawet gdyby, to co? Ludzie i tak nie są domkami zainteresowani, tylko usilnie chcą to udowadniać.


[Obrazek: yCHQ1oG.png?1]
Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmiany w Saffron Gerard 0 1,014 04-08-2016, 17:33
Ostatni post: Gerard

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości