Turniej Piłkarski PxG - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Newsy (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=2) +--- Wątek: Turniej Piłkarski PxG (/showthread.php?tid=3065) Strony:
1
2
|
RE: Turniej Piłkarski PxG - Davin - 30-04-2019 (29-04-2019, 15:13 )Ithuriel napisał(a):(28-04-2019, 21:17 )osadnik napisał(a): O nie bracia Brożkowie znowu razem < moi faworyci to ja RE: Turniej Piłkarski PxG - Wayne - 30-04-2019 Czas na zgłaszanie swoich drużyn macie do 01.05.2019 do godziny 15:00 RE: Turniej Piłkarski PxG - anhculonga - 30-04-2019 i'm alone DDDD RE: Turniej Piłkarski PxG - osadnik - 30-04-2019 Zapraszam wszystkich do zapisywania się Lepiej spróbować niż potem żałować !!! Bawmy się wszyscy "Biednym strach Dla nas dzień dla nas noc dla nas świat Głupim żal A tu zgiełk a tu brzęk a tu bal Tylko ragtime !!!" zapraszam RE: Turniej Piłkarski PxG - Ithuriel - 01-05-2019 Do tej pory nie zwróciłem uwagi, że ten turniej ma być już dziś, więc niestety team bliźniaków w nim nie wystąpi ;c Chyba, że termin się zmieni. Najlepsza byłaby jakaś ankieta z datami i godzinami, bo jednak taki turniej potrwa pewnie chwile. Jest jakaś nadzieja? ;p RE: Turniej Piłkarski PxG - tracer20 - 01-05-2019 Drużyna 8. Przemekone Tracer RE: Turniej Piłkarski PxG - XeNoK - 01-05-2019 (01-05-2019, 12:38 )Ithuriel napisał(a): Do tej pory nie zwróciłem uwagi, że ten turniej ma być już dziś, więc niestety team bliźniaków w nim nie wystąpi ;c a ja już transparenty robiłem RE: Turniej Piłkarski PxG - Wayne - 01-05-2019 W 1 rundzie zagrają ze sobą:
Drużyna Nr. 3: Stefan, Cookie vs Drużyna Nr. 7: Kanopus, Pokemon Druid
Drużyna Nr. 1: Bayharborbutcher, Agresywna Skarpeta vs Drużyna Nr. 2: Pitochu, Browarek
Drużyna Nr. 4: Snikerss, Axl Rose vs Drużyna Nr. 6: Xenok, Goress
Drużyna Nr. 5: Czesia, Osadnikfans vs Drużyna Nr. 8: Przemekone, Tracer
RE: Turniej Piłkarski PxG - osadnik - 01-05-2019 Szlagier już w pierwszej rundzie RE: Turniej Piłkarski PxG - Czesia - 01-05-2019 Kibicuje drużynie nr. 4 RE: Turniej Piłkarski PxG - XeNoK - 01-05-2019 (01-05-2019, 16:52 )Czesia napisał(a): Kibicuje drużynie nr. 4 Xenok!!!, Xenok!!!, Xenok!!! szybki transfer XD RE: Turniej Piłkarski PxG - osadnik - 01-05-2019 I co zaskoczyła nas wszystkich Czesia jak z przewrotki władowała bramkę. Dla mnie bramka turnieju jak nic RE: Turniej Piłkarski PxG - XeNoK - 01-05-2019 Zgadzam sie, oczarowala mnie tym strzalem RE: Turniej Piłkarski PxG - Wayne - 01-05-2019 Event zakończony
W evencie udział wzieło 7 drużyn, niestety Drużyna Nr. 3 nie pojawiła się i przegrała swój mecz walkowerem
Wyniki eventu:
1 Miejsce:
Drużyna Nr. 7: Kanopus, Pokemon Druid
2 Miejsce:
Drużyna Nr. 1: Bayharborbutcher, Agresywna Skarpeta
3 Miejsce:
Drużyna Nr. 4: Snikerss, Axl Rose
Dziekuje wszystkich uczestnikom za obecność i zapraszam na kolejne eventy
RE: Turniej Piłkarski PxG - Shany - 01-05-2019 Davin i Ihuriel gralujeszyn penetrejszyn RE: Turniej Piłkarski PxG - Czesia - 01-05-2019 [attachment=751] RE: Turniej Piłkarski PxG - osadnik - 01-05-2019 To ja też coś napiszę od siebie Znacie mnie już trochę i zawszę staram się być szczery w tych "dobrych" i "złych" sprawach. I wreszcie mogę z czystym sercem pochwalić i podziękować pomysłodawcy/ą tego eventu w szczególności dla Wayne bo widać, że chłopak coś "chce" dać dla tego serwera. Przykro mi też jest i nie potrafię tego za bardzo pojąć dlaczego inni obecni nie chcieli się z nami tam bawić Przecież nie ma się czego wstydzić- ja sam jak widzieliście nie potrafiłem za bardzo grać ale przecież to nie oto tu chodzi aby tylko wygrywać a oderwać się od tego monotonnego expienia czy łapania pokemonów i bawić się wszyscy razem jeśli mamy taką okazje. Dziękuję wszystkim uczestnikom za super zabawę te kibicowanie wspieranie siebie nawzajem coś pięknego Gratuluję wszystkim uczestnikom walki, zaangażowania nagrodzonym umiejętności (do których mi daleko) ten finałowy mecz prawie jak finał ligi mistrzów z 2005 roku - taka dramaturgia. No i na koniec dziękuję przede wszystkim mojej partnerce z drużyny Czesi piękną bramkę strzeliłaś i walczyłaś jak lwica<>dziękuję Ważne: Dla uczestników evetu po jego zakończeniu była jeszcze zorganizowana loteria dzięki której do naszego świata pokemon zostały wprowadzone śliczne lalki pokemonów co więcej akurat udało się je zdobyć osobą, które jak widzimy nie doszły za daleko w turnieju Wniosek z tego taki, że wystarczy się dobrze bawić nie wstydzić się niczego a można wyjść również wygranym <>niech to będzie zachęta na przyszłość dla wszystkich niezdecydowanych RE: Turniej Piłkarski PxG - Ithuriel - 01-05-2019 No cóż, może innym razem się uda wystąpić ;c Ma ktoś jakiś spis meczy wraz z wynikami? Tak z czystej ciekawości pytam, ale też fajnie było to tutaj tak podsumować poza samym podium RE: Turniej Piłkarski PxG - XeNoK - 02-05-2019 Krótko i na temat. Event świetny, gratulacje dla Wayne za dobrą organizacje, myślę że wszyscy a przynajmniej większość dobrze się bawiła. Oby więcej takich zabaw Z mojej strony dziękuje wszystkim za obecność i miło spędzony czas, a przede wszystkim dziękuję najlepszym kibicom -> Czesia i Osa <3 RE: Turniej Piłkarski PxG - Kolkemp - 02-05-2019 Tak !! eventy jak najbardziej na plus tylko te godziny w których się odbywają niestety uniemożliwiają sporej ilości graczy udział w nich, no ale wiadomo wszystkim dogodzić się nie da. Ja bym proponował taki wielostrumieniowy typ eventowy coś w stylu podniesienia catcha lub expa na pare dni ( w okresie swiątecznym np. ) i jeden event wydarzeniowy. Wtedy nawet ci którym by nie pasował udział w tym konkretnym evencie a w czasie świąt czy majówki o to nie trudno też by coś zyskali. |