Pomarańcze - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Pomarańcze (/showthread.php?tid=2985) Strony:
1
2
|
Pomarańcze - Monty - 02-02-2019 Witam wszystkich!
Ostatnio została dodana upragniona możliwość sprzedaży przedmiotów pochodzących ze snorlaxów (lemoniada, hamburgery, hot dogi), za co jesteśmy ogromnie wdzięczni.
Jednakże wciąż nie możemy zapominać o jakże istotnych przedmiotach, które to zostają niestety, niesprawiedliwie pomijane.
Mowa tutaj o pomarańczach...
DRODZY ADMINI!
W dzisiejszych czasach nie możemy zapominać o zdrowym odżywianiu... nie samymi hamburgerami i hot dogami człowiek żyje, a lemoniada musi być z czegoś produkowana. Apeluję zatem o dodanie możliwości sprzedaży pomarańczy u Marka - obudźmy w sobie dusze sadowników! Pomarańcze na nas czekają na wielu drzewach egzotycznych krain tego pokemonowego świata!
Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie ciepło przyjęta oraz pomyślnie wprowadzona w najbliższym odcinku "Zmiany dotyczące gry".
Z poważaniem,
Monty
PS: Dla niewtajemniczonych: pomarańcze można zdobyć klikając lewym przyciskiem myszy na drzewkach takich jak oznaczone na poniższym screenie.
[attachment=624] RE: Pomarańcze - osadnik - 02-02-2019 "Ona lubi pomarańcze" RE: Pomarańcze - Czesia - 02-02-2019 (02-02-2019, 00:53 )Monty napisał(a): Jestem za wprowadzeniem selania pomarańczy ale... co ma zdrowe odżywianie do sprzedaży? RE: Pomarańcze - Monty - 02-02-2019 (02-02-2019, 01:03 )Czesia napisał(a):(02-02-2019, 00:53 )Monty napisał(a): Marek ostatnio mi się skarżył na brak ruchu... mówił że cały czas tkwi za ladą i chętnie by odkupił od nas chociaż świeżutkie owoce RE: Pomarańcze - Czesia - 02-02-2019 Nadal jednak nie odpowiedziałeś na pytanie RE: Pomarańcze - Lampa Nocna - 02-02-2019 Ja bym proponował dodać jakas salate, pomidory no i ewentualnie mandarynki ? myślę że pod wpływem otoczenia Marek sam dobrowolnie przejdzie na dietę i będzie przeciw ubijaniu bezbronnych miltankow i taurosow? ? RE: Pomarańcze - Shany - 02-02-2019 Ja jestem za tym zeby mozna bylo zjesc pomarancze gdy sie ma malo hp na Postaci i nam ja regeneruje. 1 pomarancza = 25%. Mowie o Postaci nie o Pokemonach. RE: Pomarańcze - osadnik - 02-02-2019 Jakie pomarańcze jak teraz "Jagoda z Bikini Dolnego" robi show na serwerze Tych nazw to po niespotykanie dużym stadzie żubrów bym nie wymyślił nawet RE: Pomarańcze - Egiliam - 02-02-2019 Nie przesadzajmy już z tym... RE: Pomarańcze - Naxer - 02-02-2019 Przecież pomarańcze biegasz i zbierasz a z potem z laxow trzeba się chwilę pomęczyć więc lepiej niech zostanie tak jak jest RE: Pomarańcze - Stefan Krol Zydowski - 02-02-2019 (02-02-2019, 10:48 )Shany napisał(a): Ja jestem za tym zeby mozna bylo zjesc pomarancze gdy sie ma malo hp na Postaci i nam ja regeneruje. 1 pomarancza = 25%. Mowie o Postaci nie o Pokemonach. ewentualnie system "'food" z tibii i np 10 pomarańczy = 20min food'a. Co 2 sek regeneracja 1 hp postaci ALE Idąc w tym kierunku trzeba by wyłączyć działanie potek / heal area na postać ^^ RE: Pomarańcze - Shany - 02-02-2019 Ale heal area jest bardziej na hight lvl wiec to nie jest problem RE: Pomarańcze - Stefan Krol Zydowski - 02-02-2019 (02-02-2019, 16:23 )Shany napisał(a): Ale heal area jest bardziej na hight lvl wiec to nie jest problem te heale postaci są zbyt wygodne, gra jest az za bardzo uproszczona.... RE: Pomarańcze - Shany - 02-02-2019 Gra bardzo została uproszczona gdy zostały dodane legendy RE: Pomarańcze - Stefan Krol Zydowski - 02-02-2019 (02-02-2019, 16:55 )Shany napisał(a): Gra bardzo została uproszczona gdy zostały dodane legendy legendy są od początku.... powiedzialbym predzej ze od mommentu dodania "nowych" shiny, boostow i witamin edit: a i prem2 ofc RE: Pomarańcze - Ithuriel - 02-02-2019 (02-02-2019, 16:55 )Shany napisał(a): Gra bardzo została uproszczona gdy zostały dodane legendy Bzdura i to ogromna. Gra została "znoobiona" gdy został dodany VIP i błyszczące kamyczki. Wcześniej raptem kilkanaście osób miało legendy a komplety można było policzyć na palcach jednej ręki. RE: Pomarańcze - Davin - 02-02-2019 Wyrażę swoje zdanie w 2 punktach 1.Ithuriel ma racje w tym co napisał nad moim postem. 2. Temat jest tak głupi ze aż śmieszy. Jeszcze trochę a zaczniemy sprzedawać wodę w wiaderkach przy saffron do npc. Skasujcie ten temat, proszę XD RE: Pomarańcze - Shany - 02-02-2019 @Davin 1.Ithuriel ma racje w tym co napisał nad "moim" postem. Nie czaje tego RE: Pomarańcze - Monty - 02-02-2019 Oj oj oj... temat zaczął wkraczać na grząski teren dlatego proponuję wrócić do głównego wątku Cytat:Napisane przez Lampa Nocna - Dzisiaj, 06:49 Ja bym proponował dodać jakas salate, pomidory no i ewentualnie mandarynki ? myślę że pod wpływem otoczenia Marek sam dobrowolnie przejdzie na dietę i będzie przeciw ubijaniu bezbronnych miltankow i taurosow? ? Jestem jak najbardziej za! Więcej zdrowego jedzenia musi zostać wprowadzone i to jak najszybciej! Dodatkowo przypadkowo odkryłem jeszcze jeden obiekt z wielkim potencjałem... mowa o krzakach z jagodami (widać je na screenie poniżej), które to zgrywają niedostępne i nie chcą nam odstąpić swoich owoców... Tak nie można! Apeluję zatem o dodanie również jagód wraz z możliwością ich zrywania z krzaków, a z czasem może i sztućców jak i talerzy... Myślę, że komplet nowych noży widelców, i łyżek wpłynąłby niesamowicie pozytywnie na server jak i poprawił atmosferę ponieważ można by wydawać własne kolacje [attachment=626] PS: Kącik kucharza: Pamiętajmy aby nasze owoce i warzywa przechowywać w lodówce, którą można zakupić w sklepie IKEA za jedyne 500$. Pozwoli to na dłuższe zachowanie świeżości i wspaniałego aromatu. RE: Pomarańcze - Ithuriel - 02-02-2019 To są gumijagody, nie jesteśmy godni żeby je zrywać ;c |