Kilka małych propozycji - Wersja do druku +- PokeXGames.pl & Poke-Evo.com FORUM by SHARP#TEAM (https://forum.pokexgames.pl) +-- Dział: Forum (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Propozycje (https://forum.pokexgames.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Kilka małych propozycji (/showthread.php?tid=3032) |
Kilka małych propozycji - Kanopus - 27-03-2019 Kilka propozycji
Nie są to jakieś "duże" zmiany, no ale lepsze to niż nic ; )
1. Nowy pokemon/y z nieregularnym spawnem - Chodzi mi tutaj o tzw. "boss check" znany między innymi z rl tibii. Dla niewiedzących: to specjalne potwory, które respią się nieregularnie o losowych godzinach na jakimś określonym terenie. Wymagałoby to od graczy regularnego odwiedzania takich miejsc i polowania na nie. Byłaby to szansa na zdobycie nowego pokemona a także jakiegoś nowego przedmiotu z niego(?). Mogłyby się respić w okolicy Saffron ale to już do ustalenia. 2. Wędkarstwo - Jak wiadomo z łowienia nie da się zdobyć żadnego rare pokemona (nie licząc Lanturna, Qwilfisha itp. bo jak dla mnie to żadne rare i można je zdobyć też z boxów) tak więc wychodzę z propozycją dodania nowego wodnego pokemona, którego będzie można zdobyć tylko i wyłącznie podczas łowienia ![]() ![]() 3. Statuetki Piesków - Jak wszystkim nam dobrze wiadomo z każdej legendy dostępnej na serwerze (mam tu na myśli mew, mew2, articuno, moltres i zapdos) wypada karta kolekcjonerska, a niestety z piesków nie, bo nie należą one do pierwszej generacji... W takim razie proponuje zrobić (chyba że już są takie grafiki) specjalne lalki lub statuetki piesków, które będą z nich wypadały. (Lalka/Statuetka Raikou, Entei, Suicune). Oczywiście dropiłyby one bardzo rzadko(podobnie jak karty z legend lub trochę częściej), by były to rarytasowe ozdoby do domku ![]() 4. Taski u Bonusa - Dodać do niego brakujące legendy, bo jest tylko mewtwo. A także kilka innych normalnych pokemonów oraz tych z pojedynczym respem (Mr.Mimic, Delibird, Absol, Crystal Onix, Sudowoodo itp.) Pewnie zapytać po co skoro mało kto wykonuje te taski, bo nie są one zbyt opłacalne. Tutaj można by pomyśleć o jakiejś dodatkowej nagrodzie za zadanie, którą nie zawsze by się dostawało (~1% szans na otrzymanie). Tą nagrodą może by mogł być Giss Ball ![]() ![]() 5. Dodanie nowych pokemonów na mapie - Mowa tutaj o pokemonach, których jeszcze nie ma na serwerze - a takich jest cała masa ![]() ![]() Zachęcam do wypowiadania się na temat tych propozycji , bo jestem ciekaw Waszego zdania
![]() RE: Kilka małych propozycji - osadnik - 27-03-2019 Bardzo podobają mi się Twoje pomysły ![]() ![]() ![]() RE: Kilka małych propozycji - Shany - 27-03-2019 Przewijaly sie juz pomysly z 100 razy ![]() RE: Kilka małych propozycji - Kanopus - 14-05-2019 @Nightmare ? RE: Kilka małych propozycji - MieciuW - 14-05-2019 Ja sie zastanawiam dlaczego nie ma respu shiny na zwykłej mapie i żeby dało się je złapać z niskim % RE: Kilka małych propozycji - Kanopus - 14-05-2019 (14-05-2019, 16:54 )MieciuW napisał(a): Ja sie zastanawiam dlaczego nie ma respu shiny na zwykłej mapie i żeby dało się je złapać z niskim % Jest Big Snorlax na polnocy mapy https://forum.pokexgames.pl/attachment.php?aid=170 RE: Kilka małych propozycji - MieciuW - 14-05-2019 Wiem, ale chodzi mi o zwykłe które pojawiały by się tak jak w pe ix gje byry RE: Kilka małych propozycji - Kolkemp - 14-05-2019 Bez sensu jest pisać cokolwiek w dziale propozycje bo i tak nic z tego nie będzie wdrożone nawet przy całkowitym poparciu graczy. Update jest robiony kilka lat a co dopiero takie zmiany. RE: Kilka małych propozycji - Kanopus - 14-05-2019 (14-05-2019, 18:07 )Kolkemp napisał(a): Bez sensu jest pisać cokolwiek w dziale propozycje bo i tak nic z tego nie będzie wdrożone nawet przy całkowitym poparciu graczy. Update jest robiony kilka lat a co dopiero takie zmiany. Dlatego staralem sie dac takie propozycje ktore nie wymagaja zbyt duzego wysilku, ale jak widac to i tak zbyt wiele ![]() RE: Kilka małych propozycji - Ocelote - 14-05-2019 Ten cały market jest już robiony dobre 4 lata. Zanim go skończą to ludzie przestaną grać :/ RE: Kilka małych propozycji - Ithuriel - 14-05-2019 Już przestali, większość wchodzi tylko "tak o". RE: Kilka małych propozycji - Kanopus - 20-05-2019 Jako, że administracji ciężko jest nawet odczytywać wiadomości na forum i facebooku (ogólem mają w dupie graczy i to co się dzieje na serwerze) a co dopiero wprowadzać jakieś aktualizacje lub naprawiać błędy to wychodzę z propozycją o zamknięciu tego tematu wraz z całym działem "Propozycje" i "Błędy". Przynajmniej ludzie nie będą marnować swojego cennego czasu na puste pisanie w tych działach i robieniu sobie nadziei, że coś się zmieni. Pozdrawiam. RE: Kilka małych propozycji - pitochu - 20-05-2019 Kanopus popieram xd pozdrawiam Patrosik ? RE: Kilka małych propozycji - osadnik - 20-05-2019 "Moja i Twoja Nadzieja" ![]() To smutne i niestety takie prawdziwe co napisałeś ![]() Dział "Wasze Marzenia" hmmm szkoda gadać ... RE: Kilka małych propozycji - Davin - 20-05-2019 Ja to bym zamknął nawet ten serwer żeby ludzie nie marnowali czasu na grę tutaj, taka niestety jest prawda. 0 zainteresowania ze strony Nighta RE: Kilka małych propozycji - Tarble - 20-05-2019 (20-05-2019, 20:31 )Davin napisał(a): Ja to bym zamknął nawet ten serwer żeby ludzie nie marnowali czasu na grę tutaj, taka niestety jest prawda. 0 zainteresowania ze strony Nighta A reszta Adminow poszla w ślady Nighta ![]() RE: Kilka małych propozycji - Davin - 20-05-2019 (20-05-2019, 20:45 )Tarble napisał(a):(20-05-2019, 20:31 )Davin napisał(a): Ja to bym zamknął nawet ten serwer żeby ludzie nie marnowali czasu na grę tutaj, taka niestety jest prawda. 0 zainteresowania ze strony Nighta Nie wypowiadam się o reszcie dlatego ze oni bez Nighta nic nie mogą zrobić, wiec nawet jakby chcieli to i tak nic z tego nie będzie. RE: Kilka małych propozycji - Tarble - 20-05-2019 (20-05-2019, 20:50 )Davin napisał(a):(20-05-2019, 20:45 )Tarble napisał(a):(20-05-2019, 20:31 )Davin napisał(a): Ja to bym zamknął nawet ten serwer żeby ludzie nie marnowali czasu na grę tutaj, taka niestety jest prawda. 0 zainteresowania ze strony Nighta Ich sama "obecnosc" by pokazywala ze "cos sie jednak gdzies dzieje" ![]() RE: Kilka małych propozycji - osadnik - 20-05-2019 (20-05-2019, 20:52 )Tarble napisał(a):Jak już rzucisz mi te kwiaty, no to niech to będzie dalia(20-05-2019, 20:50 )Davin napisał(a):(20-05-2019, 20:45 )Tarble napisał(a):(20-05-2019, 20:31 )Davin napisał(a): Ja to bym zamknął nawet ten serwer żeby ludzie nie marnowali czasu na grę tutaj, taka niestety jest prawda. 0 zainteresowania ze strony Nighta Napisz chociaż "Co za wariat" ![]() ![]() RE: Kilka małych propozycji - Naxer - 02-10-2019 Pkt 4. Dodany, powinno wejść 03.10.2019 o 5:00 |