Dużo osób się obraża, ale nikt nie jest bez winy, Baycostamharbor zaczął mnie prowokować, a jak mu uświadomiłem jego egzystencje to się poskarżył SUPER!, PSgi chciałbym zobaczyć ss na którym go obrażam, musiałeś je widzieć bo Ciebie przy tym nie było.
Tak w szczególności jak Moltres miał 1 obszar, ale co ja się będę kłócić z wazeliną. A z mózgiem to TY masz coś nie tak, ale tutaj nie ma się z kim kłócić. Tak bo to ja dodałem VIP to nie był mój pomysł, ale jak pisałem tutaj nie ma z kim rozmawiać. Jako jedyny z Moltresem miałem 237 lvl i grałem, ale spoko. Jak zmądrzejesz to porozmawiamy.
Ty masz blokadę mózgu chyba! Wszyscy mieli takie same możliwości do expa przez 3 lata, ale jak komuś się nie chciało to inna sprawa. I jednak wyszło po twojemu nie chciało Ci się orbów zbierać<>masz teraz łopaty jak za darmo. Exp podniesiony żebyś sobie leniu szybko wbił ten 400 czy 500 jak tam chcesz na szczęście masz legendy bo pewnie i jakiś master ball za sms by się znałazł
Taa, jak większość tego lvla nabiła przed blokadami. To było fer jak ludzie musieli gonić lvl na hitmonlee tyle czasu, a ona miała nabite w czasach, gdzie można było expić na wieży ognia czy nawet na rower queście.