20:30 Awansowałeś z poziomu 584 na poziom 585! <3
Shoutbox archive
Jestem w ciężkiej sytuacji, moi bracia podprowadzili czołg... Myślisz że taki czołg jest lekki?
ty tym uchodźcą jesteś od x czasu także przykro mi ale pomagamy tylko tym w ciężkiej sytuacji podczas wojny..
Czy jako uchodźca mogę dostać dom w centrum safron i punkty premium? Wy Polacy takie dobrzy
gdyby zostal zmniejszony loot to musialoby byc to w zmianach a jak widac nie ma -> https://forum.pokexgames.pl/showthread.php?tid=2712
to moze od razu tp na dragonite dac by sie czasami nie przemeczyc? nie chce ci sie biegac to kup ciemne materie i bedziesz mial tp pod same dragonite (czyt. podane pod sam nos)
np. task 80 Dragonite.. wybicie tych 80 dragonite na premium zajmuje moze 2-3 minuty, gdzie dojście do ich respa zajmuje dużo więcej czasu
proponuje dodać drugiego bonusa który, rozdawałby taski z większą ilością poków do zabicia, gdyż uciążliwe jest bieganie co chwile oddawanie taska i branie nowego. tym bardziej w przypadkach tasków gdzie trzeba przebiec całe premium na dany resp..
19:42 Przedmioty z Zapdos: 3 Elektryczne pudełka, 51 Śrubek, Błyszczący kamień.
mógłby ktoś powiedzieć, dlaczego przy zabiciu 37 razy Articuno, 20 Mew, 20 Zapdos, nie wypadł ani jeden błysk ?