Shoutbox archive

Go to last read | Mark all read

Przekonales sie na wlasnej skorze? Uśmiech
Haha dobrze myślałem że rakk lubi chłopców xD
damn...Jak wy sie kochacie <3 xD
Dla takich ludzi jak Ty bije moje serce <X3
Nie ma sprawy, moj kociaku <3 ;*
ufff, dzieki za pozwolenie wojtuś raczku <3
@XeNoK +1 xD
Aczkolwiek nie mniej jednak, dla ciebie moj kochany xenoczku, to ja moge byc kim sobie tylko zapragniesz i wymyslisz ;* zarowno "wojtkiem", rakiem, pozerem i o wiele wiecej Oczko dokad cie zaprowadzi fantazja, a masz bujną Duży uśmiech mozesz sobie wybrac, do wyboru do koloru Duży uśmiech a najlepiej by bylo wszystkim naraz <3 po co sie ograniczac?
No tak, tak było nazywane pozwolenie dla Ciebie przekladania pokemonów zanim została usunieta postac. Nie pamietasz?
Jak to tam bylo nazywane? "Kolesiostwo" czy jak? bo nie pamietam
to juz dawno by cie tu nie było wojtuś, bo tyle twoich kont dostało delete, ze kazdy powrot na nowym to juz byl odgrzewany kotlet. hihi
A czy "odgrzewanie starego kotleta" nie bylo przypadkiem zabronione, coś mi świta, że takie zachowanie nie bylo pozytywnie odbierane. Ciekawe hihi
Król dalej ponad prawem, rozumiem wojtuś :*
Wiadome jest, kto w tym roku zgarnal Złotą Piłkę Uśmiech ale takze wiadome jest, do kogo wedruje inna nagroda, a mianowicie: nagroda zlotego szpadla Uśmiech
A czy pisanie po imieniu nie było przypadkiem zabronione, coś mi świta, że wojtek był bardzo zraniony kiedy ktoś sie tak do niego zwracał, że az zostało to zakazane a tu jakies "przestań Adrian". Ciekawe hihi
Nom
Na top 300+ ?
@XeNoK kilka ich jest
@Rakkeri który nick w rankingu?
Przestan Adrian Smutny bo sie zarumienie ;/