Przekonales sie na wlasnej skorze?
Shoutbox archive
Aczkolwiek nie mniej jednak, dla ciebie moj kochany xenoczku, to ja moge byc kim sobie tylko zapragniesz i wymyslisz ;* zarowno "wojtkiem", rakiem, pozerem i o wiele wiecej dokad cie zaprowadzi fantazja, a masz bujną mozesz sobie wybrac, do wyboru do koloru a najlepiej by bylo wszystkim naraz <3 po co sie ograniczac?
No tak, tak było nazywane pozwolenie dla Ciebie przekladania pokemonów zanim została usunieta postac. Nie pamietasz?
to juz dawno by cie tu nie było wojtuś, bo tyle twoich kont dostało delete, ze kazdy powrot na nowym to juz byl odgrzewany kotlet. hihi
A czy "odgrzewanie starego kotleta" nie bylo przypadkiem zabronione, coś mi świta, że takie zachowanie nie bylo pozytywnie odbierane. Ciekawe hihi
Wiadome jest, kto w tym roku zgarnal Złotą Piłkę ale takze wiadome jest, do kogo wedruje inna nagroda, a mianowicie: nagroda zlotego szpadla
A czy pisanie po imieniu nie było przypadkiem zabronione, coś mi świta, że wojtek był bardzo zraniony kiedy ktoś sie tak do niego zwracał, że az zostało to zakazane a tu jakies "przestań Adrian". Ciekawe hihi