Przyszedł czas na nowy temacik, tym razem z błędami i drobnostkami, więc do rzeczy:
1) Teren zaznaczony na czerwono należy do jakiegoś domku, wyskakuje informacja, ze nie jestem zaproszony. (Chyba, że to ukryty przekaz dla graczy że nie jesteśmy tutaj mile widziani)
2) Po awansie z 273 na 274 lvl dostałem 1379HP zamiast 1380 (na ptaszkach) i 2759 zamiast 2760 (na mew/mewtwo) i według listy pokemonów TYLKO na ptaszkach mam 101% co jest absurdalne bo na pasku życia widać wyraźnie być powinno. Nie wiem dlaczego z "kotkami" wszystko jest okay (pomijając stracone 1hp) ale to już wasz problem kiedy, jak i czy w ogóle to sprawdzicie/naprawicie. Może to tylko jakaś drobnostka ale nic na to nie poradzę, ze mnie takie rzeczy irytują.
http://i.imgur.com/zWNciqj.png <--- FIX
3) Przy opisie cukierka w jednym słowie jest mała literówka.
<--- FIX
No i przy okazji pytanie:
Co zrobiliście z Elder Charizardami, że jako jedyne Elder poki potrafią poskładać legendy 1 vs 1? Do tego mają kosmiczną ilość HP (według "całego" widocznego loga wyszedł mi ponad 1mln, niestety był to tylko fragment jego hp, bo reszta się w logu nie zmieściła).
Ostatnio byłem tam jakieś 2 miesiące temu i nie przypominam sobie żebym miał z nimi problem.
<--- FIX