Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
948035 |
|
Początkujący

Liczba postów: 18
Liczba wątków: 1
Reputacja:
3
|
Napisano 07-05-2014, 14:03
Witam.
Ostatnio czytalem temat ze ashba chcial by abysmy wpadali na oryginalne i innowacyjne systema a nie siciagali z pokow od brazoli wiec ja na taki wpadłem.
Poszwszechnie wiadomo ze u brazoli mozna sciagac poki z dzrzewek pokami ktore maja w umiejetnosciach headbutt .
Moj pomysl bdzie podobny do tego lecz nie co inny przechodzac do sedna sprawy:
Wielu nowych i nisko levelowych graczy skarzy sie ze nie maja jak zarobic ,
pomoglo by im wlasnie moje kopanie tzn
Byl by do wykonania na niskim lvlu powiedzmy 15 quest na ktorym bysmy dostawali specjalna lopate do kopania w blocie lub innej ziemi/trawie
(system podobny do kopania orbow) lecz nie kopali bysmy orbow tylko male ilosci nasion cząsteczek wody przedewszystkim Malych kamieni a raz powiedzmy na 1000 mogli bysmy wykopac skamieline (kazdy kto ogladal anime pokemon wie ze byli tam badacze skamielin pokemon) skamieliny uzyskane w ten sposob poslyzyly by do wykonania questa powiedzmy trzeba bylo by uzbierac w ten sposob 1000 skamielin za ktore bysmy dostali stroj badacza i mozliwosc wymiany nastepnych skamielin na pokeboxy lub stony .
250 skamielin box 1
500 skamielin box 2
750 skamielin box 3
1000 skamielin box 4
podkreslam ze skamieliny byly by kopane zadko a glownym surowcem wypadajacym z ziemi byly by tak jak wczesniej napisalem male kamienie i nasiona.
Zalety :
urozmaicenie gry
dodatkowe questy
nowa waluta handlu (napewno znajda sie osoby ktore by kupowaly to dla boxow)
dodatkowy item do sms shopu (lopata bądz skamieliny)
Wady
jezeli wszystki bdzie dopracowane tak aby gracze nie mieli z tego ogromnego zarobku to nie widze przeciwskazań.
Prosze o wyrażanie wlasnych opinni na temat mojego pomysłu w komentarzach pod spodem
Pozdrawiam.
Pozdrawiam
|
|
|
|
Wiadomości w tym wątku |
Kopanie - przez 948035 - 07-05-2014, 14:03
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości