Ten temat powraca kolejny raz, ale z tego co słyszałem macie teraz więcej czasu na działania i nawet czasami nudzicie się na testowym
to może tym razem coś z tym drygnie. Mianowicie chodzi mi o nieszczęsne wędkarstwo. Na pewno nam się spodoba jeżeli uruchomicie "mistrza" wędkarstwa niejakiego Rybaka Ronalda < nie mylić z Cr7 albo Luisem Nazario de Lima. Ronald aż się rwie aby dać nam jakieś zadania do wykonania i podarować bardzo rzadki outfit, misje nie będą proste i tylko bardzo doświadczeni wędkarze z poziomem Fishingu 90+ będą wstanie podołać zadaniu, albowiem na koniec będziemy musieli oddać naszemu zleceniodawcy 100 rogów bardzo rzadkiego pokemona, którym jest Crosola.
Wiem, że super pomysł fabuła do udoskonalenia, NPC stoi i czeka, Crosola zostanie wprowadzona do świata pokemon z mała szansa na wyłowienie i z podobna na złapanie co np Crystal Onix a unikatowy outfit tylko zachęci do moczenia kija na pięknych plażach Celadon czy zimnych wodach Snow Point. Pozdrawiam wasz ulubiony Żarłacz Biały.