To ja też coś napiszę od siebie
Znacie mnie już trochę i zawszę staram się być szczery w tych "dobrych" i "złych" sprawach. I wreszcie mogę z czystym sercem pochwalić i podziękować pomysłodawcy/ą tego eventu w szczególności dla
Wayne bo widać, że chłopak coś "chce" dać dla tego serwera. Przykro mi też jest i nie potrafię tego za bardzo pojąć dlaczego inni obecni nie chcieli się z nami tam bawić
Przecież nie ma się czego wstydzić- ja sam jak widzieliście nie potrafiłem za bardzo grać ale przecież to nie oto tu chodzi aby tylko wygrywać a oderwać się od tego monotonnego expienia czy łapania pokemonów i bawić się wszyscy razem jeśli mamy taką okazje.
Dziękuję wszystkim uczestnikom za super zabawę te kibicowanie
wspieranie siebie nawzajem coś pięknego
Gratuluję wszystkim uczestnikom walki, zaangażowania
nagrodzonym umiejętności (do których mi daleko) ten finałowy mecz prawie jak finał ligi mistrzów z 2005 roku - taka dramaturgia. No i na koniec dziękuję przede wszystkim mojej partnerce z drużyny
Czesi piękną bramkę strzeliłaś i walczyłaś jak lwica
<>dziękuję
Ważne: Dla uczestników evetu po jego zakończeniu była jeszcze zorganizowana loteria dzięki której do naszego świata pokemon zostały wprowadzone śliczne lalki pokemonów co więcej akurat udało się je zdobyć osobą, które jak widzimy nie doszły za daleko w turnieju
Wniosek z tego taki, że wystarczy się dobrze bawić nie wstydzić się niczego a można wyjść również wygranym <>niech to będzie zachęta na przyszłość dla wszystkich niezdecydowanych