Napisano 13-03-2015, 17:02
Koggy do Ciebie nic nie mam moje wypowiedzi kieruje przede wszystkim do Egiliama.
Egiliam cały czas pisze Ci coraz to nowsze posty, w których staram się jak najlepiej wyjaśnić moją niewinność. Ja nie musiałem wnosić tam nowości bo wszystko zostało dokładnie wyjaśnione w pierwszym pościel. Regulamin jak wiemy ustalają osoby do tego przeznaczone, bardzo możliwe, że tutaj są to główni admini.
Jeżeli masz zły dzień i ktoś napisze coś co Cię zdenerwuje i Ty go za to zbanujesz, a następnie będziesz tłumaczył, że <Nie musimy się kierować regulaminem cały czas, są pewne rzeczy, które nie są zapisane, a nie mogą być bezkarne. Wolę wyeliminować pojedyncze jednostki, aby reszta miała święty spokój. > to nie powinno to tak wyglądać, nie sądzisz? Regulamin jest po to żeby panował jakiś ład i porządek na serverze, można przecież w każdej chwili dopisać zakazy/nakazy.
h) Administracja ma zawsze racje.
i) Jezeli uważasz, że administracja nie ma racji, patrz punkt h).
Wydaje mi się, że te punkty przede wszystkim odnoszą się do gry <tzn. nie biegaj w stroju płetwonurka, zabijaj te potwory z wody>, a nie do spraw, które naprawdę kosztują mnie już dużo czasu, pieniędzy i nerwów
|