Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Outland
Online Egiliam
#1
Super Moderator
******



Liczba postów: 279
Liczba wątków: 7
Dołączył: Apr 2014
Reputacja: 40
Napisano 09-08-2016, 19:43
Witajcie! Uśmiech

Wiemy, że outland nie jest doskonały [robiony całkowicie od nowa], więc prosimy o wyrozumiałość.
Ale od początku:

- Teleport na nowy outland znajduje się w PVP [1 teleport od prawej]
- Outland zawiera pokemony każdego rodzaju Uśmiech
- Outland podzielony jest na 2 grupy pokemonów [Normalnych + shiny]
- Pokemonów z outlandu nie można złapać (tylko ich normalne odpowiedniki)

Ogólnie, prosimy abyście w tym wątku pisali co jest do poprawy, najlepiej z komentarzem, wszystkie problemy będziemy naprawiać na bieżąco [pokemonów jest 146, można coś przeoczyć :C]


Powodzenia w expie


[Obrazek: yUYXYpo.gif]
Odpowiedz
Offline zucimnjf
#2
Banned



Liczba postów: 36
Liczba wątków: 6
Dołączył: Jul 2016
Napisano 09-08-2016, 20:18
DZIĘKI!!! W KOŃCU JAKIŚ BARDZIEJ PRZYZWOITY EXP


btw. po pojawieniu się na mapie idziemy schodzimy schodami w dół po lewej stronie,jest tam chatka,której drzwi są zbugowane,nie można się tam dostać

Odpowiedz
Offline isiria
#3
Początkujący
**



Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 0
Napisano 09-08-2016, 20:43
Tak jak piszę powyżej że pokemonów z danej mapy nie da się złapać to błąd jednak da się


20:02 Gratulacje! Zlapałeśœ pokemona Girafarig!

nick z Grochu

Odpowiedz
Online Egiliam
#4
Super Moderator
******



Liczba postów: 279
Liczba wątków: 7
Dołączył: Apr 2014
Reputacja: 40
Napisano 09-08-2016, 21:16
Poprawiłem ten błąd z gira i xatu


[Obrazek: yUYXYpo.gif]
Odpowiedz
Offline speedy
#5
Banned



Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Dołączył: Nov 2014
Napisano 10-08-2016, 12:18
poprawiles a te ktore zostaly zlapane?

Odpowiedz
Offline speedy
#6
Banned



Liczba postów: 14
Liczba wątków: 2
Dołączył: Nov 2014
Napisano 10-08-2016, 12:42
kamienne poki przydaloby sie tam dac wieksze respy tak do 5-6x a jest max 3 i naprawic zbieranie loota z nowych pokow

Odpowiedz
Offline V4mpir3s
#7
Początkujący
**



Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Dołączył: Jul 2016
Reputacja: 1
Napisano 10-08-2016, 14:02
Na rogach w piramidzie gengar sie buguje i nie idzie go ruszyc

Odpowiedz
Offline hardcoretrzykilo
#8
Początkujący
**



Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Dołączył: Aug 2016
Reputacja: 0
Napisano 11-08-2016, 08:40
Jak piszemy do Giovanni to on nie reaguje.Nie działają też numpad'y

Odpowiedz
« Starszy wątek | Nowszy wątek »


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości