Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bug na p1 hitmonlee
Offline Rexxoo
#1
Użytkownik
***



Liczba postów: 71
Liczba wątków: 11
Dołączył: Dec 2019
Reputacja: 24
Napisano 15-12-2020, 13:04
[Obrazek: a2VZeUI.png]

Po obruceniu pancerza robi sie takie coś Uśmiech

Offline Kanopus
#2
Użytkownik
***



Liczba postów: 121
Liczba wątków: 7
Dołączył: May 2018
Reputacja: 80
Napisano 15-12-2020, 14:30
Moglbys jeszcze podac pozycje na mapie, a mozesz je spawdzic na minimapie za pomoca znacznika, bo nikt nie dal komendy /pos dla graczy do wygodniejszego zglaszania bledow na mapie


Niedostępny Smiercionosny Smog
#3
Początkujący
**



Liczba postów: 26
Liczba wątków: 3
Dołączył: Jan 2020
Reputacja: 11
Napisano 15-12-2020, 17:27
chłopie bug mapy na walczących był zgłaszany dawno temu i każdy chyba dobrze wie że jest tam zbugowana mapa

Offline Rexxoo
#4
Użytkownik
***



Liczba postów: 71
Liczba wątków: 11
Dołączył: Dec 2019
Reputacja: 24
Napisano 15-12-2020, 18:29
(15-12-2020, 14:30 )Kanopus napisał(a): Moglbys jeszcze podac pozycje na mapie, a mozesz je spawdzic na minimapie za pomoca znacznika, bo nikt nie dal komendy /pos dla graczy do wygodniejszego zglaszania bledow na mapie
moge pokazać to miejsce bez problemu Uśmiech

Offline Rexxoo
#5
Użytkownik
***



Liczba postów: 71
Liczba wątków: 11
Dołączył: Dec 2019
Reputacja: 24
Napisano 15-12-2020, 18:34
(15-12-2020, 17:27 )Smiercionosny Smog napisał(a): chłopie bug mapy na walczących był zgłaszany dawno temu i każdy chyba dobrze wie że jest tam zbugowana mapa
nie wiedziałem,więc zgłosiłem , jeśli masz problem nie odpowiadaj na moje posty Uśmiech

Offline Naxer
#6
-._.-
******



Liczba postów: 150
Liczba wątków: 12
Dołączył: Apr 2015
Reputacja: 68
Napisano 15-12-2020, 19:08
Patros, bug z mapą był naprawiony ale jak widać gdzie nie gdzie jeszcze się to pojawia

« Starszy wątek | Nowszy wątek »


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości