|
Wspomnień Czar
|
osadnik |
||
Dużo pisze![]() ![]() ![]() ![]() Liczba postów: 301 Liczba wątków: 36 Dołączył: Mar 2015 Reputacja: 457 |
|
|
|
|
Bayu |
||
Użytkownik![]() ![]() ![]() Liczba postów: 54 Liczba wątków: 5 Dołączył: Jun 2016 Reputacja: 26 |
|
|
|
|
|
||
|
Banned Liczba postów: 12 Liczba wątków: 1 Dołączył: Apr 2018 |
|
|
|
|
Czesia |
||
Użytkownik![]() ![]() ![]() Liczba postów: 150 Liczba wątków: 11 Dołączył: Nov 2018 Reputacja: 428 |
|
|
|
|
memento |
||
Świeżo zarejestrowany![]() Liczba postów: 0 Liczba wątków: 0 Dołączył: May 2019 Reputacja: 0 |
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Logowanie »
Mam nadzieję, że pamiętacie w tym roku obchodzimy "drewniane" gody z tą (obecną) edycją gry
Niestety nie wiem dokładnie kiedy ona wystartowała ale wydaje mi się, że jakoś marzec/kwiecień 2014r pewnie wielu z obecnych trenerów nie było jeszcze na świecie albo na chleb mówili beb
Z tej okazji chciałbym życzyć #twórcą/zarządcą/przedstawicielom władzy i wszystkim trenerom POKEMON byłym i obecnym przede wszystkim wytrwałości i doczekania się przynajmniej "diamentowych" godów
Co z tych 5-ciu lat zapadło Wam w pamięci najbardziej? Może brakuje Wam kogoś z dawnych administratorów, tutorów, helperów, trenerów? To jeszcze na sam koniec