Podanie
na stanowisko "Helper'a"
Cześć, mam na imię Rafał, przeżyłem już ćwierć wieku i jeden rok. Z serwerem mam styczność około 2-3 lat. Może nie jest to wiele, bo są osoby z dłuższym stażem, ale przez te parę lat intensywnej rozgrywki udało mi się nabyć trochę wiedzy, dlatego też postanowiłem spróbować swoich sił jako dodatkowa ręka administracji
Zgłaszam się z ogromną prośbą o rozpatrzenie mojego podania na stanowisko Helper'a na pokexgames.pl. Moimi głównymi celami w przypadku dostania się na owe stanowisko bedą: odpowiadanie na pytania graczy(zwłaszcza początkującym), niesienie pomocy w razie jakichkolwiek problemów związanych z grą czy też forum, pilnowaniu porządku na serwerze zgodnie z zasadami, wykrywanie błędów/niedoskonałości oraz ich zgłaszanie a także chęć w pomaganiu przy rozwoju serwera i dzieleniu się różnymi sugestiami.
Dlaczego właśnie to akurat ja powinienem zostać wybrany? Oto kilka powodów, które pozwoliłem sobie wypisać w podpunktach:
- posiadam dość sporą wiedzę praktyczną na temat serwera oraz chęć dzielenia się nią z innymi - zarówno tą od strony gracza jak i tą bardziej techniczną
- dysponuję sporą ilością wolnego czasu, dzięki czemu mogę bardziej skupić się na powierzonych mi obowiązkach na danym stanowisku
- znam oraz potrafię poprawnie interpretować regulamin w każdej zaistniałej sytuacji jaka może się wydarzyć
- staram się nie spoufalać z innymi w sposób szczególny, dlatego też jestem osobą "neutralną", która potrafi podejmować decyzje zgodnie z ustalonymi wcześniej wytycznymi niezależnie od swoich przekonań czy poglądów
- z reguły jestem perfekcjonistą i stawiam na pierwszym miejscu dobrze wykonaną pracę zwracając przy tym uwagę na każdy szczegół
- zakładając konto na jakimś serwerze z góry zakładam, że będę grał do samego końca jego istnienia, mimo wzlotów, upadków czy trudnych chwil dla mnie jak i otoczenia - tak też jest w tym przypadku (nie zmieniam serwerów co kilka dni/tygodni jak spora liczba osób z "branży tibijskiej")
Chciałbym jeszcze wymienić co nieco o swoim doświadczeniu z tibią jako były członek administracji innego serwera, gdyż myślę, że to dość istotna informacja.
Doświadczenia:
- kilkuletnie doświadczenie na pozycjach takich jak tutor/senior tutor/gamemaster/community manager na jednym z topowych serwerów Tibia 8.6 (V*****)
- umiejętność w zarządzaniu i moderowaniu forum
- pomoc oraz rozwiązywanie problemów graczy
- tworzenie prostych grafik/screenów związanych z tibią
Pozdrawiam, Kanopus