Hejka
Ciężko mi siebie przedstawić jakoś specjalnie bo praktycznie od małego pierdka Osadnikfansa przebywałem i grałem tu z Wami. To chyba mnie poznaliście

Niektórych sam wychowałem i myślę, że nie na najgorszych graczy
Jako gracz się spełniłem już ponad rok temu i zastanawiałem się co dalej. Dwa razy już rezygnowałem z wystartowania w takich wyborach chociaż mnie namawiano to trzeci raz już nie mogę bo potem będę żałował.
Co mogę od siebie zaoferować? Myślę, że "normalność" i to, że zawsze staram się znaleźć wyjście z trudnych sytuacji nawet jak większość już się poddaje a to nie jest proste.
Jako gracz nigdy nie zasłaniałem się "tylko" regulaminem gry (który uważam, że i tak trzeba wreszcie kiedyś poprawić)
Wydaje mi się, że lepiej patrzeć na drugą osobę tak jakby samemu się chciało być traktowanym.
Większość z Was poznałem z tych dobrych i złych stron to mnie tu bajerować nigdy nie musicie
Jakbym się niechcący dostał to proszę Was (szczególnie tych starszych graczy) abyście dalej mnie traktowali jak dotychczas i nie bali się do mnie pisać.
Chciałbym też abyście tak ja dotychczas odpisywali na pytania nowych graczy w dziale "POMOC" nie patrzcie na to, że jest nowy helper to niech sobie go pytają.
No i jak ten nowy Helper ma być łącznikiem między graczami a administracją to chyba nie byłbym taki zły w tych sprawach
Zostałem tu i grałem jak serwer przechodził trudne czasy kiedy logowało się po 5 ludzi jak i wtedy jak było ponad 100 i większości jak ktoś o coś mnie pytał to starałem się odpowiedzieć.
Chciałbym teraz spróbować czegoś nowego dlatego się zgłaszam, w grze posiadam nick Osadnikfans na forum osadnik.
pozdrawiam,
Osadnikfans.