Ankieta: Czy uważacie powinno sie zrobić silniczek na zasadzie samoczynnego klikania i gracz poprostu by siedział przed kompem i patrzał na loty z automatu w kasynie ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak. Klikanie godzinami i ugrywanie kilku/maksymalnie kilkunastu TD jest męczące i przesadzone
66.67%
2 66.67%
Jest mi to obojętne czy będzie samoczynnie klikało w automat na kasynie czy to ja bede klikąc myszke
0%
0 0%
Nie. Klikanie myszką jest optymalnym sposobem zarabiania pieniędzy
33.33%
1 33.33%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banik od Pana Dark Lighta za free xd
Offline Monty
Początkujący
**

Liczba postów: 33
Liczba wątków: 6
Reputacja: 5
Napisano 13-10-2014, 01:43
Witam!

Dnia 13.10.2014 około godziny 00.30 otrzymałem bana od Admina działającego pod nick'iem "Dark Light". Ban dotyczył naruszenia regulaminu paragrafu "3. Inne" punktu "J" który mówi: "Administracja ma pełne prawo do karania graczy za jej denerwowanie i irytowanie. Dotyczy to wszelkich form komunikacji."

Poniżej postaram się opisać całe zajście oraz udowodnić moją tezę, że ban był niesłuszny. W godzinach nocnych staraliśmy się (ja wraz z graczem o nicku ZeusAkaHades) podjąć dyskusję z Adminem o nicku "Dark Light". Niestety nam to nie wyszło, więc uznaliśmy to za ignorowanie po czym zajęliśmy się rozmową między sobą, w której praktycznie żadna wypowiedź nie była skierowana bezpośrednio do osoby Admina, oczywiście była w niej mowa o "Dark Light'cie" ale jakiekolwiek stwierdzenie nie padły bezpośrednio w kierunku wspomnianej osoby. "Dark Light" w pewnym momencie wtrącił się mówiąc, że uważa, że wypisujemy głupoty. Niestety nie mogę przytoczyć konkretnego fragmentu z chatu ponieważ zostałem pozbawiony szansy na skopiowanie całe zajście. Tutaj pojawia się pierwszy argument, który przemawia przeciwko Adminowi. Najpierw zbanował wspomnianego wcześniej przeze mnie znajomego, później mnie używając słów: "Ty też polecisz". Ja na spokojnie odpowiedziałem, że nie ma problemu lecz najpierw niech pozwoli mi skopiować chat. Nie dostałem takiej szansy. Dlaczego? Może dlatego, że z chat'u jasno wynikałoby, że jesteśmy niewinni. Może dlatego, że "Dark Light" obawiał się, że znajdziemy tam dowody, które udowodnią jego brak kompetencji, który postaram się wkrótce udowodnić. Tego dnia, jak i niedługo przed północą zauważyłem iż wiele osób zostało zbanowanych z ręki "Dark Light'a". Czy admin, który banuje tak dużą ilość banów mógł być poirytowany, a jego trzeźwość umysłu w ocenie sprawy już mogła być osłabiona? Według mnie tak. Z regulaminu jasno wynika: "Administracja ma pełne prawo do karania graczy za jej denerwowanie i irytowanie. Dotyczy to wszelkich form komunikacji.", a zatem czy zdenerwowany admin może banować wszystkich dlatego, że nie jest w humorze i denerwuje go wszystko na około? Nie, nie ma do tego prawa. Pan „Dark Light” sam powiedział: „Normalnie bym ostrzegł ale widze ze wy jesteście z ekipy tych wszystko-mogących”, a zatem dlaczego nie dostaliśmy tych ostrzeżeń i kto daje prawo oceniania człowieka w taki sposób? Skoro powinniśmy dostać ostrzeżenie to dlaczego go nie dostaliśmy? Ponieważ „widział, że jesteśmy z ekipy tych wszystko-mogących”? Skąd takie przypuszczenie i dlaczego Admin zachowuje się w taki sposób zamiast dać szansę graczom, którzy poświęcili czas na serwerze, na którym On urzęduje? Uważam, że ban został mi przydzielony niesłusznie, przez osobę, która pomimo iż pełni funkcję Admina nie ma do niej kompetencji, która sugeruje się własną opinią, a nie regulaminem oraz popełnia błędy ortograficzne co jest karygodne podczas wypełniania takiej funkcji. Mam nadzieję, że powyższa wiadomość jest wystarczająca, aby udowodnić, że jestem niewinny, a jeśli nie proszę przedstawić dowody przemawiające przeciwko nam, ponieważ ja takowych nie znalazłem. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby o odbanowanie.

Pozdrawiam,
Monty.

[Obrazek: GlisteningNarrowAmericanlobster-size_restricted.gif]
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
RE: Banik od Pana Dark Lighta za free xd - przez Monty - 13-10-2014, 01:43