Ankieta: Czy uważacie powinno sie zrobić silniczek na zasadzie samoczynnego klikania i gracz poprostu by siedział przed kompem i patrzał na loty z automatu w kasynie ?
Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Tak. Klikanie godzinami i ugrywanie kilku/maksymalnie kilkunastu TD jest męczące i przesadzone
66.67%
2 66.67%
Jest mi to obojętne czy będzie samoczynnie klikało w automat na kasynie czy to ja bede klikąc myszke
0%
0 0%
Nie. Klikanie myszką jest optymalnym sposobem zarabiania pieniędzy
33.33%
1 33.33%
Razem 3 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Banik od Pana Dark Lighta za free xd
Dark Light
Gość

Napisano 13-10-2014, 13:36
Akurat wtedy miałem sprawe z graczem Audi, Pocisz sie Kup deo oraz Seboo , wiec naturalnie odpisuje zawsze na prv a na glowny jest z reguły spam ktory czytam jako ostatni, co jakams chwile odpisywałem? Jako tego nie widze a mam screeny z czatu, kare zmniejszyłem wczoraj ale post napisalem dzisiaj, jakis problem w tym widzisz? Dla twojej informacij, zawsze idzie czasówka, dodatkowo banowałem z Ban + Ostatnie ostrzeżenie, wiec.. Dalsza dyskusja tutaj jest bezcelowa, chcesz dalej? Idz na pw. W skrócie, jak bys ty nie kozaczył, to bys bana nie dostał lecz kiedy ostrzegam kogoś pisząc ze moze dostać bana zwykle sie ogarnia a nie odpisuje ze tego bana dostać nie może. Takich pewnych siebie ludzi nie lubie. Mam screeny co pisałeś wiec jesteś spalony. Night, ty na chyba wiesz ze jak stoisz normalnie bez ghosta w depo to troche ludzi czasem potrafi napisać, wiec odpisuje w 1 kolejności na prv potem główny wiadomo dlaczego.

« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Wiadomości w tym wątku
RE: Banik od Pana Dark Lighta za free xd - przez Monty - 13-10-2014, 01:43
RE: Banik od Pana Dark Lighta za free xd - przez Dark Light - 13-10-2014, 13:36